Top kwaliteit - Snelle levering - Hoge service

Betalen

Als u via de website bestelt en deze bestelling laat opsturen, kunt u kiezen voor de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Bankrekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDEAL. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Creditcard
Uiteraard kunt u ook betalen met Creditcard. Wij accepteren VISA en Mastercard.

PayPal
Veilig en snel betalen doet u met PayPal. Allereerst moet u een gratis PayPal rekening openen op PayPal.com en uw bankrekening aan uw account koppelen. U bestelt vervolgens een product waarna u een betaalverzoek van PayPal ontvangt. Door dit betaalverzoek te accepteren met de inloggegevens van PayPal kunt u betalen.

Vooruitbetaling
Als u kiest voor vooruitbetaling dan krijgt u na het afronden van uw bestelling een orderbevestiging gemaild. Hierin staan instructies hoe u de betreffende order vooruit kunt betalen. Bestellingen worden in dit geval pas verzonden als de betaling door ons is ontvangen, dit duurt doorgaans minimaal 24 uur.

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u betalen met:
• Contant geld
• PIN

Betaalmogelijkheden voor België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk
Speciaal voor onze internationale klanten bieden wij naast PayPal en Creditcard ook lokale betaalmogelijkheden aan:

• België: ING Homepay, MisterCash en Maestro
• Frankrijk: Maestro
• Duitsland: SofortBanking en Giropay
• Verenigd Koninkrijk: Maestro