Blote Voeten Gras

13.50123.50

Blote Voeten Gras

13.50123.50

Blote voeten gras is een Biologisch, onbehandeld, robuust gazon- en speelgras mengsel.

 

Wissen

Beschrijving

Blote Voeten Gras

Blote voeten gras is een Biologisch, onbehandeld, robuust gazon- en speelgras mengsel.

Bevat:

30% Roodzwenk gras, 25% raaigras 1, 25% raaigras 2 en 20% Timotee.

Dosering:

Aanbevolen dosering per 100 m2, bij machinaal inzaaien 1,5 tot 2 kilo per 100 m2 en handmatig inzaaien 2 tot 3 kilo per 100 m2.

In het voorjaar om “door te zaaien”, zonodig na verticuteren, 1 tot 2 kilo per 100 m2.

Certificering:

Skal NL-Bio 01 EU landbouw en EKO SKAL 026028

Verpakking:

Blote Voeten Gras is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen: 500 gram, 1 kilo, 2 kilo, 5 kilo en 10 kilo verpakking.

Wat is het voordeel van Blote Voeten Gras?

Blote voeten gras  is een biologisch en onbehandeld graszaad mengsel. Dit mengsel is zeer geschikt voor een robuust gazon en voor een mooi speelgazon. Het is een ideaal blote voeten gras, vrij van ‘vreemde’ stofjes.

Roodzwenkgras:

Roodzwenkgras behoort tot de vaste planten. En behoort tot de grassenfamilie. Gewoon roodzwenkgras en het “roodzwenkgras met  de fijne uitlopers” wordt gebruikt voor het realiseren van gazons. Roodzwenkgras groeit goed op zowel kleigrond als op arme, droge zandgrond en kan bovendien goed tegen schaduw.

Raaigras 1:

Raaigras behoort tot de grassenfamilie. Het geslacht, met enkele soorten in Noord-Afrika, Amerika en Australië maar komt voornamelijk voor in Eurazië. Veel soorten zijn zeer voedselrijk en worden daarom gebruikt in weilanden en als hooi voor het vee.

Raaigras 2:

Engels raaigras (Lolium perenne) is een dichte zoden-vormende, vaste plant uit de grassenfamilie (Poaceae). Engels raaigras komt zowel van nature voor maar komt ook voor als uitgezaaid.

Timotee:

Timothee of  Lammerstaart of Timoteegras  is ook een plant uit de grassenfamilie. De plant heeft 42 chromosomen in een plantencel, dit in tegenstelling tot klein timoteegras dat er 14 heeft. Het is een zeer voedzaam gras, dat langs dijken, wegen en in weilanden groeit.

Ontstressen op Blote Voeten:

Op blote voeten lopen is een prima remedie tegen stress.  Je doet nieuwe krachten op en je ontlaadt overtollige energie. Je voeten willen ook weleens met vakantie. Geef ze de vrijheid en loop eens op je blote voeten over het blote voeten gazon.  Ontdek je voeten. Doordat je gaat “aarden” met de bodem zal dit een zeer ontspannen werking hebben op het gehele lichaam. Alle zenuwbanen van je lichaam lopen door je voeten, waardoor deze ook een prima massage krijgen. Probeer het maar…..

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 10 × 20 × 6 cm
Verpakking

Inhoud

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blote Voeten Gras” te beoordelen
Andere suggesties…