Moringa

16.5033.00

Moringa

16.5033.00

Moringa is een uiterst krachtig en hoogwaardig voedsel voor dieren, bestaande uit vitaminen, mineralen, essentiële eiwitten, antioxidanten en omega oliën.

Wissen
Artikelnummer: 10.20.243 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Moringa

Moringa van Bio-Ron, is geschikt voor alle dieren. De plant wordt ook wel wonderboom genoemd vanwege zijn rijkheid aan essentiële voedingstoffen.

Moringa Oleifera / fijn blad voor dieren

Een dier weet van nature, wat goed voor hem/haar is en weet tekortkomingen in het lichaam te signaleren. Vaak nog voordat deze zich uiten via bijvoorbeeld ziekteverschijnselen. In de natuur zoekt een dier dan intuïtief dat op, wat het nodig heeft.
Hoe zeer wij ook proberen voor onze huisdieren dit na te bootsen, we zullen nooit de 100% behalen. Maar wat wij wel kunnen doen, is ons dier voorzien van goede en hoogwaardige voedingsstoffen zoals Moringa “de wonderboom”

Wat is Moringa?

Moringa is een uiterst krachtig en hoogwaardig voedsel voor dieren, bestaande uit vitaminen, mineralen, essentiële eiwitten, antioxidanten en omega oliën.

De hoge voedingswaarde van Moringa wordt makkelijk opgenomen in het lichaam van uw dier.
Uw huisdier absorbeert alle voedingsstoffen die noodzakelijk zijn en werkt ondersteunend voor:

* zorgt voor een goede spijsvertering,
– het krachtig en sterk maken van gewrichten, spieren, botten en tanden,
* optimaliseert de stofwisseling,
– het voorkomt ondervoeding,
* geeft reiniging van het lichaam,
– geeft een enorme oppepper aan het immuunsysteem.

Moringa is niet alleen van invloed op het fysieke lichaam van een dier. Het heeft invloed op het hele systeem, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Het helpt uw dier om lekker in zijn vel te zitten.

Moringa bevat

Moringa bevat o.a. Phenylalanine, deze is belangrijk bij de aanmaak van neurotransmitters zoals dopamine (geluksgevoel), adrenaline en noradrenaline en ondersteunt hiermee stemming en geestelijk functioneren. Het bevat ook veel magnesium. Het verhoogd het ‘happy hormoon’ in het lichaam waardoor een volledig gevoel van welzijn ontstaat.  Het ontspant het lichaam en werkt rustgevend op een hyperactief temperament. Maar u hoeft niet te wachten tot uw dier klachten heeft om Moringa te geven, een dagelijkse kleine onderhoud dosering werkt heel goed preventief en voegt een reeks hoogwaardige voedingsstoffen aan het dieet toe.

Toepassing

Elk dier is uniek, dus hieronder aangegeven hoeveelheden zijn niet absoluut, zij dienen slechts als een grove richtlijn. De hoeveelheden zijn aangegeven per dier(soort), per dag en het product wordt gemengd met normaal eten.

Pluimvee / knaagdieren: 0,5 tot 1 gram.
Kat:       1 tot 3 gram per dag.
Hond:    3-5 gram per dag.
Paard:   25 gram per dag.
Altijd geleidelijk opbouwen in 1 a 2 weken

Voordelen Bio-Ron Moringa

Ons product bestaat enkel uit fijn blad, zodat u kunt zien wat u voert. Bij poeder varianten herkent u het product niet meer en kunnen er wellicht andere producten aan zijn toegevoegd of/ en heeft men ook de houtige stelen meegemalen waardoor de uiteindelijke voedingswaarde daalt. Ons product wordt geteeld door Moringa pionier Jouke van Moringa Finest in Nederland en Portugal. Het komt dus niet van de andere kant van de wereld en is altijd van verse hoge kwaliteit, recent gedroogd.

Uiteraard 100% biologisch zonder enige toevoegingen en milieubewust verpakt.

Verpakking:

Duurzaam verpakt in 200 en 500 gram verpakking.

Drinkwater

Zorg bij het gebruik van Moringa altijd voor voldoende drinkwater. Ook kunt u gebruik maken van een EM X Keramiek in het drinkwater. Meer informatie hierover vindt u hier>>

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Afmetingen 6 × 3 × 20 cm
Inhoud

,