Multi-Task

16.5069.00

Multi-Task

16.5069.00

Een multi-inzetbaar product voor bodem, dier en leefomgeving. 100% Natuurlijk en biologisch.

 

Wissen

Beschrijving

Multi-Task

Multi-Task is een krachtig  product met diverse toepassingsmogelijkheden. Je gebruikt het voor verrijking van de bodem, als plantenvoeding, bladmeststof, compost versneller, om je Bokashi mee te maken en… om schoon te maken! Ja, zelfs om mee schoon te maken. Ook je huisdier heeft baat bij Multi-Task.

Toepassing

Multi-Task ondersteunt een gezond en microbieel evenwicht. Eenvoudig toe te passen; gewoon verdunnen met water. Hieronder vind je meer informatie over de verhouding Multi-Task/water bij de verschillende toepassingen.

Product

Multi-task is een krachtig product dat gemaakt is van gevitaliseerd water, EM en biologische melasse. Het bevat biologische toevoegingen zoals brandnetel, kummel, lijnzaad, aronia, leeuwentand, kiemen, salie, duivelsklauw, mierikswortel en gember.

Fermentatie

Het product wordt gefermenteerd. Als voedingsbron wordt biologische melasse gebruikt. Deze melasse wordt volledig opgebruikt tijdens het fermentatieproces.

Gebruik

Gebruik Multi-Task in de volgende verhoudingen.

  • In de bodem voor het toevoegen van bodemleven en gezond maken van de bodem, vanaf april tot september, 100 ml per 100 m2.
  • Als bladvoeding: 20 ml per 10 liter water.
  • Om schoon te maken gebruik je 50- 100 ml per 10 liter water.
  • Bij het composteren voeg je 50-10 ml. Multi-task per 10 liter water toe.
  • Bokashi: hierbij gebruik je 5 liter pure MultiTask per m3 Bokashi.
  • Sproeiwater voor de planten: 20-50 milliliter Multi-Task per 10 liter water.

Verdun en meng de gewenste hoeveelheid met water. Vervolgens vernevel of giet je het over de gewenste oppervlakte. Dat kan met een rugspuit, gieter of een sproei-installatie.

Ook voor dieren?

Ja zeker, Multi-Task is ook te gebruiken bij dieren. Verdun 1 op 20 tot 1 op 50 en wrijf het in de vacht van je huisdier of paard. Besproei de dierenverblijven of de stal. Multi-task heeft een reinigende werking, zal ongewenste geuren doen afnemen en laat mest fermenteren. Het zorgt voor een gezond leefklimaat.

Verpakking

Multi-Task is verkrijgbaar in een literfles van Bio-Ron, een 5 liter Can en in een 10 liter Can.

Tip

Gebruik bij voorkeur gevitaliseerd water. Water kun je eenvoudig zelf vitaliseren door het toevoegen van EM-X keramiek. EM-X keramiekbuisjes kun je  hier bestellen.

Zelf Multi-Task maken? Dan heb je een Activator nodig, EM1, Biologische melasse en diverse kruiden

Bewaren

Dit is een levend product; na het openen moet je het binnen 8 weken opmaken. Je hoeft het niet in de koelkast te bewaren.

Kijk ook eens op Willemstein Hoveniers

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen Niet beschikbaar
Artikelnummer

Inhoud

, ,

Verpakking

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi-Task” te beoordelen
Andere suggesties…