Plusbrok

7.75

Plusbrok

7.75

Plusbrok is een Biologisch basisbrok, gemaakt van alleen hele en complete granen. Zonder melasse waardoor het een wat kleiner brokje is.

Artikelnummer: 10.20.239 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Plusbrok

Plusbrok van Bio-Ron is een aanvullend mengvoeder voor paarden. Biologisch basisbrok, gemaakt van alleen hele en complete granen. Zonder melasse waardoor het een wat kleiner brokje is. Biologisch aanvullend voer voor paarden, ezels, geiten en schapen.

Samenstelling

Het bevat Gerst, Tarwe, Mais, Spelt, Lijnzaad, Zonnepitten, Krijt, Olie, Keltisch zeezout, Vitaminen-mineraal complex immuun weerstand.

Analyse

Ruw eiwit 9,5%, ruw vet 6,3%, ruwe celstof 5,2% en ruw as 4,5%.

Opmerking

Onze zonnebloempitten zijn een veldgewas, dit betekent dat er ook nog stukjes zonnebloem en losse schilletjes en takjes in kunnen zitten. Daarnaast kunnen er ook wat andere zaden in terecht komen bij het ompakken in zakken, verschillende zaden zoals granen, luzerne brokjes en mais korrels. Uiteraard zitten er hoofdzakelijk zonnebloempitten in en zijn alle andere producten ook 100% biologisch.

Advies

Ons advies is altijd hele graanvoeding in het dieet op te nemen voor toevoer van diversiteit, structuur, levenskracht, natuurlijke vitaminen en vele andere bestendige bio-active stoffen. Granen zijn levend en geven vitaliteit. Stop ze in de grond en je begrijpt wat ik bedoel met levenskracht en vitaal voedsel.

Onze toevoegingen

Keltisch zeezout

Keltisch zeezout wordt handmatig gewonnen middels een duizenden jaren oud Keltisch systeem. Het Atlantisch zeewater is, aan het eind van het systeem van natuurlijke kanalen en geprepareerde klei bekkens, vrij van enige vervuiling en is volledig energetisch opgeladen. Leuk om te realiseren dat dit al duizenden jaren zo gedaan wordt, terwijl er duizenden jaren geleden geen vervuild zeewater was. Het zout bevat meer dan 94 metalen en minerale sporenelementen in een goed opneembare vorm met gunstige verhoudingen.

Lava

Uit het oogpunt van het algehele gebrek aan metalen en minerale sporenelementen in praktisch al onze voedingsgewassen voegen we 1 van de beste lava soorten aan onze paardenvoeding toe. Bezien vanuit de wetenschap van het paramagnetisme geeft specifiek deze lava een sterk regulerend effect bij disbalans.

EM Zout

Dit zout wordt al geruime tijd succesvol in de humane gezondheidszorg ingezet, regulier en alternatief, om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. Het bevat een spectrum van bijna 100 metalen en minerale sporenelementen in een goed opneembare vorm en is volgens een speciaal procede behandeld met EM en EM-X Gold.
De verhoudingen van de mineralen en metalen komt exact overeen met die van gezond bloed, lymfevocht en vruchtwater.
Dit zout werkt als anti-oxidant en bevat de energetische kracht van de bijzondere EMX-Drank.
In de humane geneeskunde worden ze dan ook in combinatie gebruikt.

De anti-oxiderende eigenschappen treden in werking vanaf het moment van productie van de brok.
Hierdoor blijft ook de (energetische en fysische) oorspronkelijke waarde en vitaliteit van de hoogwaardige grondstoffen beter behouden.

Verpakking:

Plusbrok is verkrijgbaar in een 4 kilo verpakking.

 

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 20 × 8 × 30 cm
Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plusbrok” te beoordelen