Gratis verzenden vanaf 50 euro (binnen Nederland)
Mycomix 1

30.20265.00

Mycomix 1

30.20265.00

Mycomix 1

Mycomix 1 is een mycorrhiza-complex aangevuld met bodembacteriën om te gebruiken bij de wortels van de plant. Van diverse fabrikanten zijn er verschillende soorten mycorrhiza sporen samen gevoegd om een zo breed mogelijk scala aan mycorrhiza stammen te verkrijgen.

Wissen

Mycomix 1

Mycomix 1 is een mycorrhiza-complex aangevuld met bodembacteriën om te gebruiken bij de wortels van de plant. Van diverse fabrikanten zijn er verschillende soorten mycorrhiza sporen samen gevoegd om een zo breed mogelijk scala aan mycorrhiza stammen te verkrijgen. De beste mycorrhiza sporen zijn geselecteerd en deze zijn handmatig gemengd om een optimale symbiose van het bodemleven te garanderen. Om een zo goed mogelijk bodemleven te garanderen zijn er ook speciale bodembacteriën, ofwel rhizobacteriën, toe gevoegd. De combinatie van mycorrhiza en rhizobacteriën garandeert dat er gezorgd wordt voor een uitgekiende start van plant, zaailing of stek. De mycorrhiza schimmels zullen met de wortelkluit mee blijven groeien vanaf het moment dat de sporen in contact komen met de wortels. Voor het bereiken van de beste resultaten in de tuin dient men Mycomix 1 als volgt te gebruiken:

Gebruik:

  • Voor het aanplanten van een plant, de zaailing of een stek, 1-2 gram Mycomix direct bij de wortels in het plant gat aanbrengen. En bij bestaande bomen aanbrengen in de bovenste 0-10 cm. van de bodem.

Toepassing:

  • Deze Mycomix 1 is een speciale mix voor o.a. Acer, Aesculus, Fraxinus, Liquidambar, Metasequioa, Platanus, Prunus, Robinia, Ulmus.

Wat doet Mycomix 1:

Mycomix 1 toedienen vergroot de opname van voedingsstoffen en water uit bodem op natuurlijke wijze. Tevens bevordert deze mix de groei en gezondheid van bomen. De vorming van wortels en bodemleven wordt gestimuleerd. Daarnaast hebben Mycorrhizaschimmels een ziektewerkende functie, waardoor bomen minder gevoelig zijn voor ziekten.

Samenstelling:

Arbusculaire mycorrhizaschimmels die van nature voorkomen in de Europese bodem. Minimaal 10 Kolonisatie vormende eenheden per ml.

Om de bodem blijvend in orde te houden met bodemleven, kunt u het beste Mycomix 1 combineren met Microferm.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen Niet beschikbaar
Artikelnummer

Hoeveelheid

, ,

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mycomix 1” te beoordelen