Himalaya liksteen

 12,75 956,00 incl. btw

Himalaya liksteen

 12,75 956,00 incl. btw

Himalaya zout is de ideale pure zoutbron voor uw dier. Het wordt gewonnen uit de schone gebergten van de Himalaya en bevat pure Himalayazouten vol met mineralen en sporenelementen.

Vaak samen besteld!

HorseCare EM-X keramiek

HorseCare EM-X keramiek

HorseCare EM-X keramiek, 35 mm EM-keramiek voor waterbehandeling in drankjes, in de drinkbak of in het watervat in de weide. Geschikt voor maximaal 500 liter water.

Productinformatie:

HorseCare EM-X keramiek, 35 mm. Door de waterkwaliteit te verbeteren met EMIKO® HorseCare EM-X® Ceramics, zullen paarden het water graag opnemen en voldoende drinken. De verhoogde waterinname verbetert de stofwisseling en het paard wordt vitaler.  

Nierproblemen:

Met name bij dieren met een nierprobleem is voldoende waterinname erg belangrijk. Drinkbakken en waterbakken worden langer schoon gehouden door EMiko HorseCare EM-X-keramiek te gebruiken en de aantasting van algen wordt verminderd.  

Himalaya liksteen 4,5 tot 5 kilo

Himalaya liksteen voor dieren van 4,5 tot 5 kilo per stuk met stevig touw. Deze liksteen is groter dan de meeste likstenen die in de handel zijn. Bovendien is Himalaya zout de ideale pure zoutbron voor uw dier. Het bevat in haar natuurlijke vorm een veelvoud aan mineralen en sporenelementen. Deze worden zeer goed opgenomen en helpen het lichaam te ontgiften. Tegelijkertijd worden de tekorten en reserves aan mineralen en sporenelementen aangevuld.

Gebruik

Hang de liksteen in de buurt van uw paard, zodat deze zelf kan beslissen wanneer het de liksteen gebruikt. Uw paard zal zelf bij een gebrek aan minerale zouten de liksteen gebruiken. Ook ezels, geiten en varkens zullen de liksteen graag gebruiken.

Elke liksteen bevat andere mineralen en zouten, daarom is het verstandig om een stuk of drie likstenen op te hangen. De dieren zoeken zelf de steen die hem geeft wat hij op dat moment nodig heeft. De kleur en de vorm is van elke Himalaya liksteen anders. De roze kleur komt van de roestdeeltjes (geoxideerd ijzer) van het gesteente waar het gewonnen wordt.

Veel zout nodig

Mensen eten veel te veel zout. Maar hoe zit dat bij paarden? Die eten juist gemiddeld genomen te weinig zout. Vooral in de zomermaanden gaat er veel verloren via zweet. Ruwvoer en gewoon krachtvoer vullen dat niet voldoende aan. Zelfs een flinke buitenrit kan uw paard al een zouttekort bezorgen. Om aan zijn natuurlijke behoefte te voldoen, moet u daarom zout aan het rantsoen moeten toevoegen.

Alles voor grazers

Combineer uw bestelling met andere producten voor uw paard of grazer. Kijk maar eens hier>>

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Artikelnummer

Verpakking

Hoeveelheid

, ,

Kleur

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Himalaya liksteen” te beoordelen
Andere suggesties…
 • Proferm diervoeder
  Opties selecteren

  Proferm diervoeder

   23,75 695,00 incl. btw
 • Syn- Vital
  Opties selecteren

  Syn-Vital Diervoeder

   8,25 55,50 incl. btw
 • aanvullend voer, bokashi als dierenvoer, bokashi voor paarden, fermentatie
  Opties selecteren

  Biologische Bokashi voor Paarden

   16,50 142,00 incl. btw