Agri Groei

4.9514.95

Agri Groei

4.9514.95

Agri Groei

Agri Groei bevordert de biologische kwaliteit van groenten, fruit en knolgewassen. U zult merken dat deze producten voortreffelijk smaken en tevens een stuk langer houdbaar zijn.

Ook bloemen, gazons, bomen en struiken ondervinden de positieve effecten van dit homeopathische gezondheidsmiddel. Door de wel 20 verschillende, belangrijke sporenelementen wordt hun natuurlijke weerstand en vitaliteit vergroot.

Gebruiksaanwijzing

Voor groenten, aardappelen, vruchten, struiken, heesters, bomen, vijverplanten etc. in het algemeen 1 schroefdop op 10 liter water. Ongeveer 5 maal per jaar toedienen.

Bij gebruik als kiemmiddel bij zaden, onverdund gebruiken of 1 op 1 verdunnen met water.

Wissen

Beschrijving

Agri Groei

Een homeopathisch gezondheidsmiddel voor planten

Sporenelementen

Agri Groei bevat 20 biologisch werkzame sporenelementen zoals: kiezelzuur, kalk, magnesium, ijzer, boor, mangaan, natrium, koper, zink, barium en molybdeen. Daarnaast bevat het specifieke plantaardige kruidenextraten, uronzuren en organisch Germanium.

Uronzuren heffen blokkades op in de sapstroom en helpen schadelijke stoffen vanuit het milieu te elimineren. Ook organisch Germanium helpt de sapstromen vrij te maken zodat de plant makkelijker voedingstoffen kan opnemen. Bovendien is het een natuurlijke energiedrager en fungeert het ook als zuurstofleverancier.

Te gebruiken om groenten, bloemen, fruit, beplanting, gazons en hydrokulturen in kwaliteit te doen verbeteren.

Plantenversterkingsmiddel

Agri Groei is een plantenversterkingsmiddel, het geeft de planten werkzame impulsen om het afweermechanisme tegen schadelijke invloeden (virussen, schimmels en parasieten) te versterken. Hierdoor wordt een mate van regeneratie op gang gebracht.

Door de uitgebalanceerde voedingscomponenten worden de activiteiten van de bodemflora en –fauna zichtbaar verbeterd. Met name bij regenwormen ondervinden positieve effecten.

Daarnaast herstelt/versterkt Agri Groei de mooie symbiose tussen de mycorhiza-schimmels en het wortelstelsel van de plant. Hierbij werken de wortels van de plant en de schimmels samen op basis van wederzijds voordeel. De schimmel levert water en voedingsstoffen als stikstof en fosfor uit een groot gebied aan de wortels. Daar tegenover krijgen ze er suikers van de plant voor terug. Zo is het voor de plant een stuk makkelijker om, zonder extra wortels aan te maken, toch een groot stuk grond te benutten. Deze natuurlijke symbiose is erg nuttig voor planten die veel energie nodig hebben zoals moestuinplanten. Bovendien kunnen mycorhiza-schimmels bijdragen aan de resistentie van planten tegen ziekteverwekkers in de bodem, droogte en de invloeden van zware metalen.

Agri Groei heeft geen negatieve bijwerkingen voor mensen, dieren, nuttige organismen of ecosystemen.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 Dop per 10 liter water.
  • Bij gebruik als kiemmiddel bij zaden, onverdund gebruiken of 1 op 1 verdunnen met water.
  • Ook geschikt als kamerplanten voeding. Het is een doorzichtige, reukloze vloeistof.

Verkrijgbaar in flessen van 0,3 liter en 1 liter.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 9 × 9 × 23 cm
Artikelnummer

Inhoud

Verpakking

Hoeveelheid

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agri Groei” te beoordelen
Andere suggesties…