EM Drink

39.95199.75

EM Drink

39.95199.75

EM Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!

EM Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora.

Bevat geen suiker,

Om de melkzuurbacteriën te activeren en te laten groeien, worden ze gevoed met suiker. De suiker wordt 100% verteerd en omgezet in melkzuur. EM Drink bevat dus geen suiker meer!

77 porties,

De 2 liter verpakking bevat 77 porties. U schenkt vanuit het pak, met het kraantje de EM Drink in een glas of kan en mengt het vervolgens met water.

Hoe EM Drink gebruiken,

EM Drink is een friszoete drank welke dagelijks kan worden gedronken. Puur of iets verdund. Feestelijk met wat fruit en ijsblokjes als het lekker warm is. Je kan er ook een cocktail van maken, met wat munt of rozemarijn, heerlijk.

Wissen
Artikelnummer: 01.19.404 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

EM Drink

EM Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!

EM Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologische Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit gezonde frisse drankje bevat de originele effectieve micro-organismen; een krachtig mengsel ontwikkeld door prof. Higa uit Japan.

Probioticum

Deze nieuwe EM frisdrank is een probioticum, die prima werkt om de darmflora weer op gang te helpen na een antibioticakuur. EM probioticum drank, geconcentreerd, boordevol EM Micro-organismen, ontwikkeld voor menselijke consumptie.

Bevat geen suiker,

Om de melkzuurbacteriën te activeren en te laten groeien, worden ze gevoed met suiker. De suiker wordt 100% verteerd en omgezet in melkzuur. Het bevat dus geen suiker meer!

Fermentatie

Bij fermentatie komen nuttige micro-organismen, vitaminen, enzymen en antioxidanten vrij die bijdragen aan een goede weerstand. Drink jezelf gezond met EM Drink

77 porties,

De 2 liter verpakking bevat 77 porties. U schenkt vanuit het pak, met het kraantje de drank in een glas of kan en mengt het vervolgens met water. Je kunt het ook puur drinken. Net wat jezelf lekker vindt. Meng je met meer water of andere drank, dan heb je natuurlijk veel meer porties.

Hoe EM Drink gebruiken,

Het is een friszoete drank die dagelijks kan worden gedronken. Puur of iets verdund. Feestelijk met wat fruit en ijsblokjes als het lekker warm is. Je kunt er ook een cocktail van maken, met wat munt of rozemarijn, heerlijk.

TIPS:

Cocktail: Meng met bruiswater. Voeg munt, rozemarijn, kaneel of net wat je lekker vindt.

Zomerse drank: Gekoeld in de koelkast is EM Drink een heerlijke verfrissende drank. Ook lekker met bijvoorbeeld bubbels en ijsklonten.

Kinderfeestjes:  Ook leuk voor kinderfeestjes. Maak bijvoorbeeld ijsblokjes met water, munt en klein fruit, besjes, kers en stukjes aardbei. Gezond en feestelijk!

School & onderweg  Een verfrissende drank tijdens de pauzes op school, de studie of een lekkere dorstlesser voor onderweg.

Herstel: Gebruik EM Drink dagelijks na een antibioticakuur hierdoor wordt je darmflora weer geactiveerd.

In balans,

Ook bij verstoring van de darmflora of na een antibioticakuur. De werking van deze drank is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatie micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn onder andere vitaminen, enzymen en antioxidanten. Ons lichaam kan deze stoffen opnemen en zo bijdragen aan een goede weerstand. Drink jezelf dus gezond met deze drank.

Wat zit er in EM Drink?

Gezuiverd water, melkzuurbacteriën, gisten, biologische aroniasap (16%), natuurlijke cassis aroma(4%), tarwezemelextract en verder niets.

Lactosevrij,

EM Drink is lactosevrij, vegan en vrij van kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. Ook zijn er geen conserveringsmiddelen toegevoegd.

Verpakking,

EM Drink zit in een 2 liter verpakking. De verpakking is duurzaam, het karton kan bij het oud papier en de vacuümtrekkende binnenzak is volkomen recyclebaar. Met het kraantje tapt u tot wel 77 porties uit het pak.

Ecologische verpakking:

*33% plaatsbesparend ten opzichte van flessen

*De CO2 uitstoot is 88% lager dan bij glazen flessen en 41% ten opzichte van pet-flessen.

*Gedrukt op FSC papier met veegetale inkten.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10 × 1- × 20 cm
Inhoud

Verpakking

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EM Drink” te beoordelen
Andere suggesties…