Cosmetica Pakket Citrus

 78,95 incl. btw

Aanbieding

Cosmetica Pakket Citrus

 78,95 incl. btw

Cosmetica Pakket Citrus bestaat uit 100 ml. EMiko Gezichtsmelk Citrus, 50 ml. EMiko Gezichtscrème Citrus en een EMiko verzorgende zeep.

Artikelnummer: 01.21.643 Categorieën: , , , , , , , Tags: , , ,

Cosmetica Pakket Citrus

Cosmetica citrus pakket is vegan en van natuurlijke oorsprong.

EMiko Cosmetica Pakket citrus bevat de volgende producten: EMikoCare gezichtsmelk  en een EMikoCare Gezichtscrème citrus en een EMiko verzorgende zeep.

EMIKOCare Gezichtsmelk Citrus, 100ml

EMIKOCare Gezichtsmelk Citrus, 100ml is een huidverzorgingsproduct. 100% natuurlijk, Vegan en BDIH gecertificeerd. Gezond en veilig product.

EMIKOCare Gezichtscrème citrus

EMikoCare Gezichtscrème citrus is een Vegan voedende dag- en nachtcrème met sportieve, frisse geur. Met EM-X gold en EM-X keramisch balletje.

EMiko verzorgende zeep

EMiko verzorgende zeep, 60 g verzorgende zeep stuk. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor zachte reiniging en huidverzorging.

Certificaten:

De Emiko verzorgende zeep bevat EM, is geproduceerd door een bedrijf welke ervaring heeft met Effectieve micro-organismen. Uiteraard heeft dit product een IHTK certificaat.

IHTK-gecertificeerd: de voorwaarde voor deze certificering is de wettelijk bindende verklaring dat we geen ingrediënten gebruiken die dieren moeten martelen of zelfs doden. Bovendien bewijzen we dat we niet samenwerken met bedrijven die dierproeven uitvoeren of laten uitvoeren. De zekerheid voor de consument: van de ontwikkeling tot het eindproduct is nooit enig dier geschaad.

EMIKOCare Gezichtsmelk Citrus, 100ml

EMIKOCare gezichtsmelk Citrus is een lichte gezichtsmelk met een sportieve, frisse geur. Het voedt en verzorgt de huid, en dat op een 100% natuurlijke manier, want deze zachte melk is vrij van minerale oliën, siliconenoliën en kunstmatige kleurstoffen. Ieder huidtype heeft baat bij dit product, ook de mannenhuid! U verdeelt het gelijkmatig over de huid.

BDIH gecertificeerd

BDIH: Dit zegel garandeert dat een product geen van de volgende ingrediënten bevat: genetisch gemodificeerde organismen, synthetische geurstoffen, siliconen, paraffine, radioactieve straling, grondstoffen van dode gewervelde dieren. Dierproeven zijn ook verboden; Alleen grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt of uit wilde verzameling zijn toegestaan.

EMIKOCare Gezichtscrème citrus

EMIKOCare Gezichtscrème citrus is een Vegan voedende dag- en nachtcrème met een sportieve, frisse geur. Het bevat EM-X gold en een EM-X keramisch balletje. De inhoud is 50 ml.

Ontstekingsremmende eigenschappen

Uw huid zal genieten van alle hoogwaardige ingrediënten van deze zachte crème. Het bevat namelijk Aloë Vera en olijfolie die uw huid intensief hydrateren en die bekend staan ​​om hun ontstekingsremmende eigenschappen. De karitéboter kalmeert en verlicht gevoelens van spanning. Daarnaast versterken de EM-X Gold en EM-X keramiekpoeder het verzorgende effect van de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, en de EM Sea Salt Gold voorziet de huid van waardevolle mineralen. Met EM-X keramische bal voor energie.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Afmetingen 10 × 10 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cosmetica Pakket Citrus” te beoordelen