BBQ oven en magnetronreiniger BIOnyx

 8,99 49,99 incl. btw

BBQ oven en magnetronreiniger BIOnyx

 8,99 49,99 incl. btw

Deze 100% biologische BBQ, oven en magnetron reiniger van BIOnyx biedt een krachtige formule tegen aan- en ingebrand vet.

BBQ oven en magnetronreiniger BIOnyx

Last van aan- of ingebrand vet op uw BBQ, oven of magnetron? Toch hoeft het schoonmaken met BBQ oven en magnetronreiniger BIOnyx dan geen probleem te zijn. Want het gebeurt ons bijna allemaal. Gezellig barbecueën of dineren met vrienden en genieten van de mooie (zomer)avonden. Maar na zo’n gezellige avond staan we niet in de rij om de barbecue of oven nog even schoon te maken. Het is een vervelende en vieze klus om alles weer schoon te krijgen en dus stellen we dat uit. Met als gevolg dat bij een volgend gebruik ook nog eens extra nare geuren ontstaan.

Schimmels

Bovendien kan er schimmel aan de binnenkant van het rooster komen en daar zit u uiteraard ook niet op te wachten. Want schimmels zijn schadelijk voor de gezondheid. Gebruik daarom BIOnyx BBQ, Oven en Magnetronreiniger. Dat is een krachtige oplosser van natuurlijke bestanddelen die uitstekend werken tegen hardnekkige vet- en vuilresten. Bovendien neutraliseren ze ook nare geurtjes. Hygiënisch schoon en klaar voor gebruik, maar dan op een milieuvriendelijke manier. En hoewel u dit misschien niet wilt horen: als u de BBQ of oven direct na gebruik schoonmaakt, dan is het eigenlijk een werkje van niks…

Gebruiksaanwijzing van de BBQ oven en magnetronreiniger BIOnyx

Laat het apparaat afkoelen (tot 40°C). Verdun de geconcentreerde BIOnyx BBQ, Oven en Magnetronreiniger in lauw/warm water (1:1 tot 1:20). Wrijf het oppervlak in en laat het enkele minuten inwerken. Spoel daarna het losgekomen vuil en vet weg met schoon water. Herhalen indien nodig. Wees voorzichtig bij gebruik van onverdund product op glas en geanodiseerd aluminium.

Samenstelling

Dit product bestaat uit niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen en polycarboxylaten < 5%

BIOnyx

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is én het milieu beschermd blijft!

Zoekt u nog meer producten van BIOnyx? Klik dan hier.

Wat maakt BIOnyx zo uniek?

  • Duurzame leefomgeving
  • NATUURLIJKE ingrediënten (niet genetisch gemanipuleerd)
  • Bevat geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen
  • Eerlijke prijs en eerlijk product
  • Veilig en zuinig
  • Kennis en advies
  • Groene productie

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 10 × 5 × 15 cm
Inhoud

,

Andere suggesties…