Schone woning pakket

 32,50 incl. btw

Aanbieding

Schone woning pakket

 32,50 incl. btw

Schone woning pakket voor het reinigen van uw woning op een milieuvriendelijke manier. Zo wordt schoonmaken een gezond feestje.

Bestel voordelig mee!

Navulbare Spray-flacon

Deze Navulbare Spray-flacon die steeds weer is na te vullen, is uitermate geschikt voor het vernevelen van al uw vertrouwde Wipe&clean producten. Uiteraard kunt u het ook gebruiken voor alle andere vloeibare schoonmaakartikelen zoals Microferm. De flacon wordt leeg geleverd!

 

Schone woning pakket

Schone woning pakket is een pakket met schoonmaak producten om het gehele huis weer schoon en fris te maken.

Dit pakket bestaat uit de volgende producten

  • Diolin Multireiniger 500 ml.
  • Diolin Badkamer reiniger 500 ml.
  • BioNyx vloeren reiniger 750 ml.
  • Spuitflacon Wipe & Clean Classic 1 liter

Diolin Multireiniger 500 ml.

Is een spuitflacon, waarmee u bijna alle wasbare oppervlakten in huis kunt schoonmaken. Het werkt sterk tegen schimmel en algen. Gebruik, sprayen op het te reinigen oppervlak, daarna afnemen met een vochtige doek. Zonodig herhalen of een borstel gebruiken. Deze Diolin Multireiniger 500 ml. is een onderdeel van het schone woning pakket.

Diolin Badkamer reiniger 500 ml.

Deze badkamer reiniger verwijdert kalkaanslag, zeepresten en vervuiling in de badkamer. Het product is verrijkt met EM technologie. Dit product is een mooie aanvulling in dit schone woning pakket. Het zorgt voor een schoon en gezond leefklimaat. Gebruik, Sprayen met deze spuitflacon en afnemen met een vochtige doek.

BioNyx vloeren reiniger 750 ml.

Deze vloeren reiniger is geschikt voor dagelijks en periodieke reiniging van alle soorten vloeren. Zoals plavuizen, natuursteen, parket, laminaat, lin0leum of tegels. Gebruik, verdun mat lauwarm water 10% – 20%. Wrijf de vloer goed in en neem af met water. Dit product is een mooie aanvulling op dit schone woning pakket.

Spuitflacon Wipe & Clean Classic 1 liter

Deze alleskunner mag in geen enkel huis ontbreken. Deze Wipe & Clean in een navulbare spuitflacon werkt op basis van EM-Technologie. Wipe & Clean is ook verkrijgbaar in een verpakking van 2 liter geconcentreerde Wipe & Clean en zelfs in een 20 liter verpakking. Gebruik, spray Wipe & Clean op het te reinigen oppervlak en afnemen met een vochtige doek. Is ook geschikt voor het verdrijven van nare luchtjes. Ook geschikt voor het reinigen van dierenverblijven en kussens en hondenmanden.

EM-Technologie

Producten met EM-Technologie werken op basis van Effectieve Micro-organismen. De werking is eenvoudig. De achterliggende gedachte is gebaseerd op Bacterie-dominantie. Als je iets chemisch schoonmaakt, verwijder je niet alleen het vuil maar ook goede bacteriën. Deze goede bacteriën zijn nodig om onze leefomgeving gezond te houden. Als je producten met EM-technologie gebruikt breng je een “overdosis” van positieve goede bacteriën aan. Deze goede bacteriën zullen de slechte bacteriën onderdrukken. Hierdoor blijft alles op een schonen en effectieve manier schoon. Producten met EM vindt u hier>>

Andere schoonmaak producten vindt u hier>>

Extra informatie

Artikelnummer

Inhoud

Andere suggesties…