EM schoonmaakpakket

 31,00 incl. btw

Aanbieding

EM schoonmaakpakket

 31,00 incl. btw

Met dit EM schoonmaakpakket maakt u eenvoudig, veilig en gezond uw gehele huis schoon. Dit pakket bestaat uit een verpakking van 2 liter geconcentreerde Wipe&Clean naturel. U verdunt dit product met water in een verhouding van 1 op 100. Een scheutje in een emmer dus. Gebruik zeker niet te veel, want dat is zonde en niet nodig. Wipe & Clean is veilig in gebruik, bevat geen kunstmatige toevoegingen en is dus 100% puur en veilig. Je zou het dus zelfs kunnen drinken. Nadat u uw woning heeft schoongemaakt, kunt u het gewoon in uw gootsteen wegspoelen. Hier zal de Wipe & Clean verder doorgaan met reinigen en zorgt er dus ook voor dat de afvoer schoon blijft. Kijk hier voor een verdere omschrijving van Wipe & Clean.

Bestel voordelig mee.

EM Natuurlijke Badzeep

EM Zeep 'beschermt het lichaam en houdt ons water schoon'. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen. EM Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinagetechniek. Het is verzeept met caustische soda, waarna in het koelproces EM is toegevoegd.

Artikelnummer: 01.18.306 Categorieën: , , , , Tags: , , , ,

EM schoonmaakpakket

Met dit EM schoonmaakpakket maakt u eenvoudig, veilig en gezond uw gehele huis schoon. Dit pakket bestaat uit een verpakking van 2 liter geconcentreerde Wipe&Clean naturel. U verdunt dit product met water in een verhouding van 1 op 100. Een scheutje in een emmer dus. Gebruik zeker niet te veel, want dat is zonde en niet nodig. Wipe & Clean is veilig in gebruik, bevat geen kunstmatige toevoegingen en is dus 100% puur en veilig. Je zou het dus zelfs kunnen drinken. Nadat u uw woning heeft schoongemaakt, kunt u het gewoon in uw gootsteen wegspoelen. Hier zal de Wipe & Clean verder doorgaan met reinigen en het zorgt er dus ook voor dat de afvoer schoon blijft. Kijk hier voor een verdere omschrijving van Wipe & Clean.

Luchtverfrisser:

In het EM schoonmaakpakket vindt u ook een handige luchtverfrisser. Deze kunt u natuurlijk op het toilet plaatsen, maar wist u dat deze luchtverfrisser ook hinderlijke geurtjes van huisdieren neutraliseert? Eenvoudig insprayen en de vervelende geur verdwijnt. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor geurtjes in schoenen, auto of andere nare geurtjes die je snel en eenvoudig, veilig en snel wilt laten verdwijnen.

Navulbare Spray-flacon:

De nieuwe Wipe & Clean sprayflacon treft u ook aan in het EM schoonmaakpakket. Het is een nieuwe fles, waarmee een “wolk” EM, Wipe & Clean kunt verspreiden over het te reinigen oppervlak. Mooi verneveld en handzaam te gebruiken. Je vult de sprayflacon met een bodempje Wipe & Clean concentraat en vult de fles verder met water. Sprayen en schoonmaken maar.

Keukenzeep

Keukenzeep, een blok zachte zeep om in de keuken schoon te maken. Je maakt een doek nat en wrijft met het zeepstuk over de doek en schoonmaken maar. Kleine vlekjes verwijderen of even snel iets schoonmaken. Het kan allemaal met dit EM schoonmaakpakket.

Het geheim van schoonmaken met bacteriën:

Er zijn veel soorten bacteriën, al deze bacteriën hebben een eigen functie. Er zijn bacteriën die schoonmaken en de rottende bacteriën verdrijven. Wipe & Clean zit vol met bacteriën die rottende bacteriën opruimen. Ze blijven achter op uw schone aanrecht en in uw woning en hebben voldoende voedingsstoffen om in leven te blijven. Hierdoor blijft alles langer schoon en heeft u geen last meer van schimmels en rottende bacteriën. Vanaf nu gaat u schoonmaken met bacteriën!

Let op:

Wipe & Clean schuimt niet en ruikt niet zoals u gewend bent, maar het doet gewoon zijn werk. U kunt alle schoonmaakmiddelen uit uw keukenkastje vervangen door dit EM Schoonmaakpakket. Schoonmaken met bacteriën, wie wil dat nu niet?

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 30 × 30 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EM schoonmaakpakket” te beoordelen
Andere suggesties…