Gratis verzenden vanaf 50 euro (binnen Nederland)
Oesterzwam Growkit Rotterzwam (Aanbieding!!)

13.9539.50

Aanbieding
Growkit

Oesterzwam Growkit Rotterzwam (Aanbieding!!)

13.9539.50

Hoe meer van deze Oesterzwam Growkits u besteld hoe goedkoper het wordt!! In deze Oesterzwam Growkit, de echte Rotterzwam Growkit, kan je zo lang als je wilt je eigen oesterzwammen kweken. Het enige wat je nodig hebt is de Oesterzwam Growkit, het paddenstoelenbroed en je eigen koffieprut.

 

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Deze Oesterzwam Growkit Rotterzwam is in de aanbieding!!

In deze Oesterzwam Growkit, de echte Rotterzwam Growkit, kan je zo lang als je wilt je eigen oesterzwammen kweken. Het enige wat je nodig hebt is de Oesterzwam Growkit Rotterzwam, het paddenstoelenbroed en je eigen koffieprut.

Hoe werkt het?
In het emmertje van gerecycled plastic doe je de bijgeleverde paddenstoelenbroed, vermengd met een gelijke hoeveelheid “natte” koffieprut. Hierop gaat de schimmel groeien. Na enkele dagen is alles wit en kan je verder gaan met het aanvullen van koffieprut. Net zolang tot de emmer geheel vol zit. Nu wordt het spannend, na een tijdje groeien de oesterzwammen door de openingen van het emmertje en kan je oogsten.
Volg de Youtube filmpjes en het kan niet meer fout gaan en lees de simpele werkwijze op het emmertje.

Na verloop van tijd merk je dat er minder opbrengst is, nu wordt het tijd circa 80% koffieprut te verwijderen en opnieuw verse koffieprut toe te voegen, totdat het emmertje weer vol is. Nadat het emmertje weer helemaal vol is en de schimmel van de oesterzwam weer helemaal geactiveerd is, kan er weer geoogst worden.

Op het emmertje staan tips, voor als het per ongeluk niet lukt. Via de Youtube filmpjes en mailings wordt je op de hoogte gehouden en geholpen. Er is zelfs een blog, dus het kan niet mis gaan.
Zo maak je echt een stukje duurzaam leven, binnen handbereik.

Extra informatie

Gewicht 0.7 kg
Afmetingen 20 x 20 x 10 cm
Artikelnummer

Hoeveelheid

, ,

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oesterzwam Growkit Rotterzwam (Aanbieding!!)” te beoordelen