Top kwaliteit - Snelle levering - Hoge service

Over ons

De Duurzame Tuin webshop bestaat sinds 2014 en is een onderdeel van Willemstein Hoveniers.

Dit jaar bestaat Willemstein Hoveniers alweer 29 jaar.
Op 19 november 1985 is Sjaak Willemstein begonnen met zijn hoveniersbedrijf. Het is voor hem altijd een hobby geweest om tuinen te maken en te onderhouden. Natuurlijke materialen, de juiste (vogel- en bij vriendelijke) beplanting in de juiste verhouding zorgen voor sfeer. Het milieu krijgt volop aandacht in de tuin. Eikenhout, bamboe, wilgenhout, hardhout met FSC-keur geniet daarbij zijn voorkeur.

Biologische beheermiddelen zijn verweven in het onderhoud van de tuin. Zo wordt bij de aanleg van de tuin direct een bacterie- en schimmelcultuur (Effectieve micro-organismen) in de grond aangebracht. Hierdoor wordt het bodemleven geactiveerd en kunnen de planten hun voeding beter opnemen. Daardoor zijn ze sterker en minder vatbaar voor ziekten en aantastingen.

Dat Willemstein Hoveniers met passie en professionaliteit uw duurzame tuin maakt, blijkt uit het feit dat hij is uitgeroepen tot de Duurzaamste Hovenier van Nederland. Verder is hij aangesloten bij NL-Greenlabel en Lid van het Duurzaamheidsplatform Waddinxveen.

778542