Biologische Hennepzaad Olie

19.95 18.95

Aanbieding

Biologische Hennepzaad Olie

19.95 18.95

‘Bio-Ron Biologische Hennepzaad Olie’, ook wel hennepolie, is de perfecte aanvulling op een biologisch en bewust dieet. Door de unieke, natuurlijke samenstelling van gezonde vetten, vitaminen, enzymen en anti-oxidanten.

Gezond

Hennepolie staat bekend om haar heilzame werking op allerlei vlakken. De essentiële vetzuren die van nature voorkomen in deze biologische hennepzaad olie kan ons lichaam zelf niet aanmaken. Deze moeten worden verkregen uit externe bronnen, dus vanuit het voedsel dat we eten.

Beschrijving

Biologische Hennepzaad Olie:

Biologische Hennepzaad Olie, ook wel hennepolie, is de perfecte aanvulling op een biologisch en bewust dieet. Door de unieke, natuurlijke samenstelling van gezonde vetten, vitaminen, enzymen en anti-oxidanten.

Gezond

Hennepolie staat bekend om haar heilzame werking op allerlei vlakken. De essentiële vetzuren die van nature voorkomen in deze biologische hennepzaad olie kan ons lichaam zelf niet aanmaken. Deze moeten worden verkregen uit externe bronnen, dus vanuit het voedsel dat we eten.

“Omega 3&6”

‘Bio-Ron Biologische Hennepzaad Olie’ bestaat voor meer dan 70% uit meervoudig onverzadigde vetzuren. Dit worden ook wel de gezonde vetten genoemd. Hieronder vallen linolzuur (Omega 3), Alpha-linoleenzuur (Omega 6) en Gamma-linoleenzuur. Dat zijn uitermate belangrijke stoffen die onder andere zorgen voor een goed gereguleerde energieproductie. Veel mensen hebben en tekort aan deze essentiële vetzuren door het eten van te veel vlees en verwerkt voedsel en te weinig biologische voeding. Door biologische hennepzaad olie te gebruiken in de aanbevolen hoeveelheid is het gemakkelijk voldoende van deze essentiële vetzuren binnen te krijgen. Bovendien bevat hennepzaad olie Omega 3 & Omega 6  van nature in de optimale 3:1 verhouding.

Daarnaast bevat het alle essentiële aminozuren en is het rijk aan: sporen elementen, vitamine E, C, B1, B2, B3, B6, bioactive enzymen en krachtige antioxidanten.

Hoogste kwaliteit garantie

De zaden voor deze hennepolie zijn in Duitsland geteeld, ter plekke koud  geperst en direct gebotteld. Bio-Ron kiest bewust voor een kleine afstand tussen de oogst locatie en U, de uiteindelijke gebruiker. Hierdoor is de optimale kwaliteit een zekerheid.

Een product van de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs van boer tot consument, met minimale belasting voor onze planeet.

Hoe te gebruiken?

‘Bio-Ron Biologische Hennepzaad Olie’ is uitermate geschikte om te gebruiken in zelfgemaakte pesto’s, koude pastagerechten of gezonde smoothies. Door de nootachtige smaak is het ook uitstekend te gebruiken in een salade-dressing. Let erop dat deze olie niet geschikt is om te gebruiken in warme bereidingen. Bij verhitting boven de 50 graden Celsius kunnen schadelijke peroxiden ontstaan.

Steeds meer mensen ontdekken hennepolie tevens als huidverzorgingsproduct. Het wordt geroemd om zijn hydraterende en verzachtende werking. Gebruik het bijvoorbeeld als ingrediënt van een gezichtsmasker of als dagelijkse moisturizer.

Geen psychoactieve stoffen

‘Biologische Hennepzaad Olie’ wordt gewonnen door het persen van de zaden van de hennepplant. Op zich zijn alle planten uit de hennep/cannabisfamilie geschikt om te persen. Echter deze olie wordt verkregen uit industrieel geteelde hennepsoorten. Die worden speciaal gekweekt voor hun gezonde eigenschappen en zijn dus vrij van THC (de psychoactieve stof in o.a wiet).

Griekse Olijfolie:

We hebben nu ook echte Griekse Olijfolie. Deze vindt u hier.

Extra vierge olijfolie uit Peloponnesos, Griekenland, gemaakt met EM®-technologie. Organisch gecertificeerd, GR-BIO-01. Olijfolie VitaVerde, 0,5 l extra vierge. Gecertificeerde biologische olijfolie uit Griekenland in de glazen fles.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 30 cm
Artikelnummer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische Hennepzaad Olie” te beoordelen
Andere suggesties…