Bio-Ron voor Knaagdieren

15.00

Bio-Ron voor Knaagdieren

15.00

  • ‘Bio-Ron voor knaagdieren’ wordt samengesteld volgens de filosofie: back to basic, puur & eerlijk en van de hoogste kwaliteit.
  • 24 verschillende vitale ingrediënten
  • Van biologische voeding hoef je  minder te voeren, je voert minder maar geeft meer.
  • Zoals de natuur het bedoeld heeft!

 

Beschrijving

Bio-Ron voor Knaagdieren.

Bio-ron voor knaagdieren bevat al het goede van zorgvuldig samengestelde biologische voeding. Maar dan voor de schattigste huisdieren.

Biologisch dierenvoer

‘Bio-Ron voor knaagdieren’ is een uniek,  biologisch dierenvoer omdat het volledige, hele granen bevat, afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Deze ‘rauwe’ vorm van voeding is een waardevolle aanvulling qua voedingsstoffen. Daarnaast zorgt het voor een verhoging van de diversiteit en vitaliteit van het dieet.

Back to basic

‘Bio-Ron voor knaagdieren’ wordt samengesteld volgens de filosofie: back to basic, puur & eerlijk en van de hoogste kwaliteit.
In deze optiek wordt het huidige aanbod aan diervoeding onnodig veel bewerkt om het zogezegd beter opneembaar te maken. Maar door deze bewerkingen gaat juist een groot deel van de oorspronkelijke voedingswaarde verloren en wordt ook het verteringssysteem lui gemaakt. Het dier mist eenvoudigweg de prikkels om zelf een goede opname capaciteit voor onbewerkt voedsel te ontwikkelen, terwijl de dieren dat van nature heel goed kunnen. Bijna alle soorten bewerkte voeding barsten tegenwoordig van de synthetische vitaminen en anorganische mineralen. Bio-Ron gebruikt uitsluitend biologische grondstoffen voor hun voedermixen.

Biologische voermix voor knaagdieren

‘Bio-Ron voor knaagdieren’ is gewoon smakelijk en compleet van zichzelf. Door de biologische teelt-methoden ligt de kwaliteit dicht bij die van wat de dieren in de vrije natuur zouden eten. Daarom wordt dit voer ook door alle dieren graag gegeten. Zij herkennen de kwaliteit.

Geschikt voor onder andere: konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, muizen et cetera. Kortom voor alle dieren die granen, zaden, noten, groeten en fruit op hun menu hebben staan.

Samenstelling

24 vitale ingrediënten:
Tarwe, kernbrokje*, ruwe spelt, gerst, haver, luzerne, mais, zonnebloempitten, pompoenpit, boekweit, walnoot, amandel, kokos, banaan, linzen, mungbonen en rode bonen.

*Kernbrok bestaat uit: Boekweit, gierst, rogge, lijnzaad, sesamzaad, rijst, amaranth, quinoa, bentonit, lava en keltisch zeezout. Verder niets.

Deze knaagdier mengeling bevat geen melasse, toegevoegde (synthetische) vitaminen of genetisch gemodificeerde bijproducten en bestaat uitsluitend uit biologische producten.

Van biologische voeding hoef je  minder te voeren, je voert minder maar geeft meer.

Zoals de natuur het bedoeld heeft!

We hebben ook zaden voor tuinvogels kijk maar eens hier>>>

Kijk ook eens op de website van Willemstein Hoveniers hier>>

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Artikelnummer