Wipe en Clean Munt Spuitfles

 7,45 incl. btw

Wipe en Clean Munt Spuitfles

 7,45 incl. btw

Wipe en Clean Munt in een spuitfles van 1 liter is klaar voor gebruik in een handige spuitfles. Wipe en Clean is een microbiële allesreiniger en bevat Effectieve Micro-organismen. Op deze manier kun je absoluut veilig en puur natuurlijk schoonmaken.

Wipe en Clean Munt Spuitfles

Wipe en Clean Munt in een spuitfles van 1 liter is klaar voor gebruik in een handige spuitfles.

Allesreiniger:

Wipe en Clean is een microbiële allesreiniger en bevat Effectieve Micro-organismen. Op deze manier kun je absoluut veilig en puur natuurlijk schoonmaken.

100% Natuurlijk:

Dit product bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, (niet genetisch gemodificeerd), die 100% veilig gefermenteerd worden. Zo krijg je een product dat positieve harmonie brengt in zijn omgeving. We vinden het belangrijk dat niet alleen jij en je huis, maar ook de directe leefomgeving baat heeft bij deze producten.

Probiotische werking:

De Probiotische werking wordt voortgezet in het milieu, in het afvoersysteem en de riolering. Een natuurlijke hygiëne voor jou, je familie en de wereld.

Gebruik:

Puur en onverdund te gebruiken. Voor het reinigen van speelgoed, openbare gebouwen, sanitair en de badkamer, de vloer, hondenhok, enzovoort. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij zware vervuiling gebruikt u Wipe&Clean onverdund. Wipe en Clean munt is verkrijgbaar in een 250 ml. flesje en in een 2 of 20 liter verpakking.

Samenstelling:

Wipe en Clean munt is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals, water, melkzuurbacteriën, gisten, minder dan 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen zoals alcohol, melkzuur, azijnzuur, parfum (essentiële olie van munt). Dit is een natuurlijk product: Kleur en geur kunnen variëren.

Geurtjes:

Vervelende geurtjes zijn snel verdwenen door simpel te sprayen met deze flacon. Hierbij valt te denken aan zweetvoeten, de hondenmand, huisdieren in de auto, iets dat nat is geworden, etc.

Herbruikbaar:

De spuitflacon is herbruikbaar. Zolang de fles vol is, is er een vacuüm in de fles, hierdoor is het vrijwel onmogelijk de fles te openen. Nadat de fles leeg is, vult u de fles als volgt. Draai de dop van de fles, dan kan wat moeilijk gaan, maar het is goed te doen. Hierna doet u 100 ml. Wipe&Clean Concentraat in de fles en vult u de fles verder met kraanwater. Dan duwt u het slangetje dat aan de dop vastzit, weer in de fles en draait u de dop met spuitstuk krachtig vast op de fles. Nu is de spuitflacon weer klaar voor gebruik.

Wipe&Clean:

Wipe&Clean is verkrijgbaar in “Naturel”, Heilige Basilicum en met “Munt” geur. Stuk voor stuk 100% natuurlijke producten, die ook veilig zijn voor kinderen.

 

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Afmetingen 8 × 8 × 25 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…