Bio-Chi voor Grazers

 22,50 78,00 incl. btw

Bio-Chi voor Grazers

 22,50 78,00 incl. btw

Bio-Chi voor Grazers Voor als het lichaam een extraatje kan gebruiken (bijv. na wormkuren, ziekte, in rui, extra weerstand e.d.).

Bestel voordelig mee!

HorseCare EM-X keramiek

HorseCare EM-X keramiek

HorseCare EM-X keramiek, 35 mm EM-keramiek voor waterbehandeling in drankjes, in de drinkbak of in het watervat in de weide. Geschikt voor maximaal 500 liter water.

Productinformatie:

HorseCare EM-X keramiek, 35 mm. Door de waterkwaliteit te verbeteren met EMIKO® HorseCare EM-X® Ceramics, zullen paarden het water graag opnemen en voldoende drinken. De verhoogde waterinname verbetert de stofwisseling en het paard wordt vitaler.  

Nierproblemen:

Met name bij dieren met een nierprobleem is voldoende waterinname erg belangrijk. Drinkbakken en waterbakken worden langer schoon gehouden door EMiko HorseCare EM-X-keramiek te gebruiken en de aantasting door algen wordt verminderd.  

Artikelnummer: 10.20.254 Categorieën: , , , Tags: ,

Bio-Chi voor Grazers

Bio-Chi voor Grazers is een natuurlijke Vitaminen en Mineralen Booster voor alle grazers, zoals paarden, ezels, schapen, lama’s, alpaca’s, koeien, varkens, herten en geiten.

Aanvullende voeding

Voor als het lichaam een extraatje kan gebruiken (bijv. na wormkuren, ziekte, in rui, extra weerstand e.d.). Aanvullende voeding voor paarden, ezels, geiten en schapen. Rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen. De grondstoffen zijn volledig afkomstig van biologische en bio-dynamische teelt.

Volledig natuurlijke vitaminen en mineralen voeding & kruidenbooster

Geschikt voor alle soorten grazers zoals paarden, ezels, geiten, schapen, lama’s, alpaca’s, koeien, herten en ook varkens. Bio-Chi is een bijzonder product gemaakt van grondstoffen die afkomstig zijn van de biologische en biologisch-dynamische landbouw.
Bio-Chi is rijk aan de essentiële vetzuren, omega’s,aminozuren en natuurlijke vitaminen en mineralen. Deze waardevolle voedingsstoffen zijn volledig organisch gebonden aan de grondstoffen zelf en kunnen dus zeer goed opgenomen worden.

Ambachtelijk bereid voor de hoogste kwaliteit

Bio-Chi is vanzelfsprekend koud geproduceert (zonder melasse) voor behoud van de hoge kwaliteit van de grondstoffen.
Het is eenvoudig over het voer te strooien, evt. wat nat te maken of wat goede olie toevoegen zodat het goed aan het voer kleeft en tot de laatste kruimel word opgenomen.

Bio-Ron producten

Er zijn veel producten van Bio-Ron voor paarden te vinden in onze webshop, zoals Bokashi voor paarden.

Grondstoffen 100% bio en deels van biologisch dynamische kwaliteit

  • 
oliekoek van maria-distel, kummel, bernagie, druivenpit, hennep en diverse noten
  • fruit
  • groenten
  • 
kruiden
  • specerijen
  • zeezout
  • bierborstel
  • verder niets

Oliekoek

De olie-koek is het eindproduct wat over blijft na de eerste koude persing van, in dit geval, biologisch-dynamische oliën. Deze olie-koeken zijn het hoofdbestanddeel van deze booster en bevatten naast vele andere waardevolle voedingsstoffen nog een groot deel van deze bijzondere oliën.

Andere ingrediënten

Verder zijn hier seizoens fruit, groente, kruiden, specerijen en bierborstel aan toegevoegd wat het tot een zeer smakelijk product maakt.

Kruiden

Toegevoegde kruiden zijn o.a. venkel, anijs, valeriaan,basilicum, majoraan, oregano, munt, eucalyptus, kweek, paardenbloem, rozemarijn, hop, maria distel, daslook, peterselie, aloe, dille, tijm en weegbree.

Ze zijn er dol op

De dieren zijn er echt gek op, en terecht, zij herkennen de kwaliteit.
Zorg ervoor dat de dieren bij inname van de Bio-Chi ook altijd ruim voldoende schoon water kunnen drinken, daar zullen ze behoefte aan hebben.

Krachtig product

Bio-Chi is een zeer krachtig product, de kruiden en specerijen prikkelen het lichaam (organen). Vanuit goede voeding kan zich een gezonde darmwand ontwikkelen welke de 1e lijn van defensie is tegen darm parasieten. De kruiden in deze booster ondersteunen daarbij.

Toepassing

Bio-Chi kan veilig langere tijd achtereen gegeven worden want er zitten geen onnatuurlijke toevoegingen in. Tevens worden de kruiden, in gehalten en soorten, gedurende het jaar aangepast naar de seizoenen.

Dosering

Voor onderhoud bij gezonde dieren: 
3 dagen achter elkaar geven en overige dagen niet.

Bij onderhoud bij dieren met lichte gezondheid klachten:
 4 dagen achter elkaar geven en overige dagen niet.

Voor dieren die echt een positieve boost kunnen gebruiken: Gedurende enkele weken / maanden dagelijks geven.

Klein paard & ezel
 30 a 50 gram per dag. 

Groot paard 
50 a 100 gram per dag. 

Geit, schaap
 en lama etc. 20 a 30 gram per dag. 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

, ,

Leverancier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio-Chi voor Grazers” te beoordelen
Andere suggesties…