De Duurzame Tuin

24.50 19.50

Aanbieding

De Duurzame Tuin

24.50 19.50

De Duurzame tuin is een handig boek met tips om je tuin op een simpele manier te verduurzamen. Meer leven in de bodem, zorgt voor een gezonde en levende tuin, aldus Sjaak Willemstein

Beschrijving

De Duurzame Tuin is een prachtig tuinboek.

Het is geschreven door Sjaak Willemstein (mijzelf dus). Het beschrijft 30 jaar Willemstein Hoveniers.

Duurzame tuin:

Een vijftal duurzame tuinen worden besproken, omlijst met prachtige foto’s. Ook is er aandacht voor duurzame tuinmaterialen en grondstoffen. Handige tips om op een eenvoudige manier de tuin duurzamer en dus levendiger te maken.
In je eigen tuin kan je natuurlijk ook groenten kweken en hiermee fantastisch koken. Mooie en lekkere recepten complementeren het geheel. Hierdoor kan je gerust zeggen, dat dit boek een leuke opstap is naar een duurzamere levensstijl.

Uit het hart:

Geschreven uit het hart van Sjaak Willemstein en de foto’s zijn gemaakt door Hans Clauzing.
Mooi ingebonden in formaat 21/21 cm. 96 pagina’s. Het is een echt mooi boek geworden.

Sjaak Willemstein

Sjaak Willemstein is in 1985 een duurzaam hoveniersbedrijf in Waddinxveen begonnen. Sindsdien maakt hij duurzame levende tuinen. Altijd al. Dus er is veel kennis in huis. In 2013 en 2017 werd hij verkozen tot duurzaamste hovenier van Nederland. Inmiddels zit hij in de jury van deze verkiezing waardoor hijzelf niet meer kan winnen. Sjaak vindt het een sport om met natuurlijke producten een levende tuin te maken. Kijk maar een sop zijn website.

Lodewijk Hoekstra

Al vele enthousiaste lezers hebben het boek inmiddels gelezen. Aan de hand van dit boek begrijp je de do’s en dont’s van een duurzame tuin.
Lodewijk Hoekstra, de RTL-tuinman (Eigen Huis- en Tuin) heeft het eindwoord geschreven.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 21 × 21 × 2 cm
Artikelnummer

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Duurzame Tuin” te beoordelen
Andere suggesties…