Paarden pakket

 54,80 incl. btw

Paarden pakket

 54,80 incl. btw

Het paarden pakket bestaat uit een fles van 1 liter EMiko Horscare Voedingssupplement, één stuks EM X keramiek voor paarden en een 1 kilo Bio-Ron Bokashi voor paarden.

Paarden pakket,

Het paarden pakket bestaat uit een fles van 1 liter EMiko Horscare Voedingssupplement, één stuks EM X keramiek voor paarden en een 1 kilo Bio-Ron Bokashi voor paarden.

EMiko Horscare Voedingssupplement:

In dit Paarden pakket zit o.a. een liter fles EMiko Horscare voedingssupplement. HorseCare organische voedingssupplement is een vloeibaar kruidenfermentatie op basis van EM-technologie. Het betreft een organisch aanvullend diervoeder met natuurlijk melkzuur. 

Voedingsadvies:

Geef het dagelijks vers over het krachtvoer. Normaal en licht werkende paarden: 10 ml / 100 kg lichaamsgewicht per dag. Gemiddeld werkende paarden en bij vachtwisseling, wedstrijden en toernooien: 15 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag. In extreme stresssituaties, na genezing van wormen, in herstel: 20 ml / 100 kg lichaamsgewicht per dag. Dit als wekelijkse kuur, indien nodig langer. Let op een langzame gewenning en verhoog de hoeveelheid geleidelijk gedurende ten minste 10 dagen.

EM X keramiek voor paarden:

Dit paarden pakket bevat ook HorseCare EM-X keramiek, 35 mm EM-keramiek vorm voor waterbehandeling in drankjes, in de drinkbak of in het watervat in de weide; voor maximaal 500 liter water.

Productinformatie:

Door de waterkwaliteit te verbeteren met EMIKO® HorseCare EM-X® Ceramics, uit dit paarden pakket. Zullen paarden het water graag opnemen en voldoende drinken. De verhoogde waterinname verbetert de stofwisseling en het paard wordt vitaler.  Dit met name bij dieren met een nierprobleem is voldoende waterinname erg belangrijk. Drinkbakken en waterbakken worden langer schoon gehouden door EMIKO® HorseCare EM-X®-keramiek te gebruiken en de aantasting van algen wordt verminderd.

Bio-Ron Bokashi voor paarden:

Bio-Ron Bokashi voor paarden bevordert de spijsvertering en ontlasting, verbetert de eetlust en zorgt voor vitalere paarden.

Het bevat uitsluitend verse producten, zoals lijnzaad, wortelen, gerst, speld, haver, aardpeer, rietsuikermelasse en natuurijk zeezout. Gebruik 20 gram per 100 kilo lichaamsgewicht. De eerste week de dosering halveren.

Al deze producten zijn Skal gecertificeerd

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 30 × 30 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paarden pakket” te beoordelen
Andere suggesties…
 • Bio-Ron Slobber
  Opties selecteren

  Bio-Ron Slobber

   11,75 22,95 incl. btw
 • Proferm diervoeder
  Opties selecteren

  Proferm diervoeder

   23,75 695,00 incl. btw
 • Syn- Vital
  Opties selecteren

  Syn-Vital Diervoeder

   8,25 55,50 incl. btw
 • Bio-Ron Granenmix
  Opties selecteren

  Bio-Ron Biologische granenmix

   10,25 29,95 incl. btw