OSiBA Hulup

 17,65 33,36 incl. btw

OSiBA Hulup

 17,65 33,36 incl. btw

OSiBA Hulup is stap 4 van het OSiBA vital system. Het is een enzymrijke gefermenteerde drank, die herhaaldelijk met EM gefermenteerd is.

OSiBA Hulup

OSiBA Hulup is onderdeel van stap 4 van het OSiBA vitale systeem. Het is een enzymrijke gefermenteerde drank, die herhaaldelijk met EM gefermenteerd is.

Waardevolle ingrediënten

OSiBA Hulup is een gistingsdrank waarin verschillende natuurlijke ingrediënten meerdere keren met EM zijn gefermenteerd. Daarbij  worden onder andere veel enzymen geproduceerd. Bovendien bevat Hulup inuline in de vorm van aardpeersiroop, evenals de waardevolle ingrediënten uit verschillende groenten en kruiden. OSiBA Hulup is alcoholvrij, lactosevrij en veganistisch.  

Inuline gezond?

Inuline is een gezond goedje. Zo gaat het diabetes (type twee) tegen, omdat het gaat om een polysacharide die de bloedsuikerspiegel niet verhoogt. Inuline zorgt er tevens voor dat het lichaam niet te veel vetten aanmaakt, wat erg gunstig is tegen de strijd tegen overgewicht. Inuline remt ook worminfecties af.

Prebiotica

Omdat mensen het benodigde enzym niet bezitten om de bèta-verbinding af te breken, neemt de dunne darm inuline niet op. Deze bèta-verbindingen zitten tussen de verschillende fructose eenheden. In de dikke darm wordt inuline met behulp van bacteriën afgebroken tot verschillende afbraakstoffen die biologisch actief zijn. Inuline valt mede hierdoor onder de prebiotica: stoffen die helpen om het aantal goede bacteriën in ons spijsverteringsstelsel te voeden en te verhogen.

Dosering

Aanbevolen dosering: 30 minuten voor een maaltijd in 200 ml plat water. Of u neemt het direct bij de maaltijd. Dan neemt u in de eerste week ‘s morgens 15-20 ml, en vervolgens 15-20 ml ‘s morgens en ‘s avonds.  Overschrijdt u de aanbevolen hoeveelheid niet. Ook weet u natuurlijk dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Gebruik OSiBA Hulup dus altijd in combinatie met een gezonde levensstijl.  

Bewaren

Bewaar de fles na opening donker en koel bij minimaal 7 °C. Na opening is de inhoud circa 4 weken bruikbaar.  

Ingrediënten

Hulup bestaat uit: Water, aardpeersiroop (inuline), suikerrietmelasse, hopbellen (5%), melkzuurbacteriën, citroen, ui, gember, rode biet, wortelen, abrikozenpitten, dadels, vijgen, kokosnoten, knoflook, venkel (knol met stengel), EM X -Gold zeezout, magnesiumchloride, korianderbladeren, kamille, zwarte komijn, chili, kardemom, dille, saffraan.

OSiBa Vitaal systeem

Het Vitaal Systeem bestaat uit vier onderdelen, die u als een kuur gebruikt. Als uw pH-waarde het juiste niveau heeft, dan kunt u ook een of enkele producten gebruiken om dat zo te houden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Inhoud

,

Andere suggesties…