Wipe en Clean Classic

 13,45 99,95 incl. btw

Aanbieding

Wipe en Clean Classic

 13,45 99,95 incl. btw

Wipe en Clean Classic is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen.

Bestel voordelig mee!

Navulbare Spray-flacon

Deze Navulbare Spray-flacon die steeds weer na te vullen is, is uitermate geschikt voor het vernevelen van al uw vertrouwde Wipe&clean producten. Uiteraard kunt u het ook gebruiken voor alle andere vloeibare schoonmaakartikelen zoals Microferm. De flacon wordt leeg geleverd!

 

Wipe en Clean Classic

Wipe en Clean Classic is niet alleen het ideale, 100% biologische en milieuvriendelijke reinigingsmiddel voor de keuken en de badkamer. U kunt er namelijk ook gewoon mee afwassen; het geeft meer glans en het vermindert kalkaanslag. In de wasmachine beschermt het uw kleding en de wasmachine. U heeft ook minder wasmiddel nodig.

Weg met vieze geurtjes

Onaangename geurtjes van afvoerbuizen en afvoerputten verdwijnen door regelmatig Wipe&Clean door de gootsteen of het toilet te spoelen. Daarmee voorkomt u bovendien verstoppingen. Ook voorkomt het onaangename geurtjes in dierenverblijven. Door dagelijks gebruik verbetert u het biotoop van uw huis en leefomgeving.

Alles blinkend schoon

Giet Wipe&Clean in een emmer, verdun 1 op 100 met water. Gemakkelijk te gebruiken voor het schoonmaken van vloeren, ramen en andere harde oppervlakken. Laat vuile voorwerpen enkele uren of dagen in onverdunde Wipe&Clean liggen. Soms komt de vervuiling vanzelf los, anders moet u nog even borstelen. Ook uw mooie zilveren bestek is weer schoon na een nachtje weken in een emmer water verdund met Wipe&Clean.

Met de navulbare spuitfles of spray flacon sprayt u eenvoudig het te reinigen oppervlak en met een doek wrijft u de vloeistof over het oppervlak uit. Door Wipe&Clean te verstuiven op de douchewand voorkomt u schimmel en kalkaanslag.

Wipe & Clean

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Met Wipe & Clean, de 100% natuurlijke allesreiniger, laat je Effectieve Micro-organismen achter. Ze bieden weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving.

Eerst even proberen?

Wipe&Clean is verkrijgbaar voor huishoudelijk gebruik in een 2 liter verpakking en voor grootverbruik in een 20 liter verpakking. Bij de 2 en de 20 liter verpakking zit de vloeistof in een zak. Deze zak is verpakt in een kartonnen doos. De vloeistof is bereikbaar via een kraantje dat aan de zak zit. Dit kraantje haalt u tevoorschijn, zodat de vloeistof in de juiste hoeveelheid gebruikt kan worden.

Film_Wipe en Clean_Basis

Film_Wipe enClean_Hond

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10 × 10 × 20 cm
Artikelnummer

Inhoud

, , ,

Verpakking

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…