Bio-Ron voor Knaagdieren

18.0055.00 incl. btw

Bio-Ron voor Knaagdieren

18.0055.00 incl. btw

Hoogwaardige voeding van humane kwaliteit voor o.a. konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, muizen of kortgezegd voor alle dieren die granen, noten, groenten en fruit op het menu hebben staan.

Wissen

Bio-Ron voor Knaagdieren

Bio-Ron voor knaagdieren bevat al het goede van zorgvuldig samengestelde biologische voeding, voor de schattigste huisdieren.

Biologisch dierenvoer

Bio-Ron voor knaagdieren is unieke, biologische dierenvoeding; het bevat volledige, hele granen, afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Deze ‘rauwe’ vorm van voeding is een waardevolle aanvulling qua voedingsstoffen. Daarnaast zorgt het voor een verhoging van de diversiteit en vitaliteit van het dieet van uw konijn, cavia, muis of rat.

Hoogwaardige voeding

Hoogwaardige voeding van humane kwaliteit voor o.a. konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, muizen of kortgezegd voor alle dieren die granen, noten, groenten en fruit op het menu hebben staan.

Back to basic

Deze mix voor knaagdieren is samengesteld volgens de filosofie: back to basic, puur & eerlijk en van de hoogste kwaliteit.
Het huidige aanbod aan diervoeding wordt onnodig veel bewerkt om het zogezegd beter opneembaar te maken. Maar door deze bewerkingen gaat juist een groot deel van de oorspronkelijke voedingswaarde verloren en wordt ook het verteringssysteem lui gemaakt. Het dier ontwikkelt zo namelijk geen goede opnamecapaciteit voor onbewerkt voedsel, terwijl knaagdieren dat van nature heel goed kunnen. Daarnaast barsten bijna alle soorten bewerkte voeding tegenwoordig van de synthetische vitaminen en anorganische mineralen. Bio-Ron gebruikt uitsluitend biologische grondstoffen voor hun voedermixen, zodat uw huisdier het beste van het beste krijgt.

Smakelijk

Bio-Ron voor knaagdieren is gewoon smakelijk en compleet van zichzelf. Door de biologische teeltmethoden ligt de kwaliteit dicht bij die van wat de dieren in de vrije natuur zouden eten. Daarom eten alle knaagdieren dit voer graag. Zij herkennen de kwaliteit. Het is geschikt voor onder andere konijnen, cavia’s, hamsters, ratten, muizen et cetera. Kortom: voor alle dieren die granen, zaden, noten, groeten en fruit op hun menu hebben staan. Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft!

Samenstelling

De mix bevat 24 vitale ingrediënten:
Tarwe, kernbrokje*, ruwe spelt, gerst, haver, luzerne, mais, zonnebloempitten, pompoenpit, boekweit, walnoot, amandel, kokos, banaan, linzen, mungbonen en rode bonen.

*Kernbrok bestaat uit: Boekweit, gierst, rogge, lijnzaad, sesamzaad, rijst, amaranth, quinoa, bentonit, lava en Keltisch zeezout. Verder niets.

Dit mengsel bevat geen melasse, toegevoegde (synthetische) vitaminen of genetisch gemodificeerde bijproducten en bestaat uitsluitend uit biologische producten. U zult merken dat u minder voeding hoeft te geven, maar door de waardevolle ingrediënten geeft u juist meer!

We hebben ook zaden voor tuinvogels, kijkt u maar eens hier>>>

Kijk ook eens op de website van Willemstein Hoveniers hier>>

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen Niet beschikbaar
Artikelnummer

Inhoud

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio-Ron voor Knaagdieren” te beoordelen
Andere suggesties…
 • Bio-Ron Granenmix
  Opties selecteren

  Bio-Ron Biologische granenmix

  9.5027.75 incl. btw
 • Biologische pluimvee mix, Biologisch kippenvoer, Bio-Ron kippenvoer, EKO, Eko voer, hele granen voer, pluimvee voer
  Opties selecteren

  Biologische pluimvee mix

  10.2526.50 incl. btw
 • Bio-Chi voor grazers
  Opties selecteren

  Bio-Chi voor Grazers

  22.5078.00 incl. btw