De Duurzame Tuin

 19,95 incl. btw

De Duurzame Tuin

 19,95 incl. btw

De Duurzame tuin is een handig boek met tips om uw tuin op een eenvoudige manier te verduurzamen. Meer leven in de bodem, zorgt voor een gezonde en levende tuin, aldus Sjaak Willemstein, duurzaamste hovenier van Nederland in 2013 en 2017.

De Duurzame Tuin: een prachtig tuinboek.

Het is geschreven door Sjaak Willemstein (ikzelf dus). Het beschrijft 30 jaar Willemstein Hoveniers. In dit boek bespreek ik vijf duurzame tuinen die ik ontworpen en aangelegd heb. Hans Clauzing heeft er prachtige foto’s bij gemaakt. Ook leest u alles over duurzame tuinmaterialen en grondstoffen en krijgt u handige tips om op een eenvoudige manier uw tuin duurzamer en daarmee levender en levendiger te maken.
In uw eigen tuin kunt u natuurlijk ook groenten kweken en daarmee heerlijk koken, dus u vindt ook mooie en lekkere recepten ter inspiratie. Dit boek is een leuke opstap naar een meer duurzame levensstijl.

Uit het hart

Geschreven uit het hart van Sjaak Willemstein met fantastische foto’s van Hans Clauzing. Mooi ingebonden in formaat 21/21 cm. 96 pagina’s. Het is een echt mooi boek, waarin u mijn liefde voor duurzame tuinen zeker proeft. Lodewijk Hoekstra, de RTL-tuinman (Eigen Huis- en Tuin) heeft het eindwoord geschreven.

Over Sjaak Willemstein

Ik ben in 1985 een duurzaam hoveniersbedrijf in Waddinxveen begonnen. Sindsdien ontwerp ik duurzame levende tuinen, dus er is veel kennis in huis. In 2013 en 2017 werd ik verkozen tot duurzaamste hovenier van Nederland. Ik vind het een sport om met natuurlijke producten een levende tuin te maken. Kijk maar eens op mijn websiteIk vind het erg leuk dat ik met dit boek mijn passie voor en kennis over duurzame tuinen met u kan delen.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 21 × 21 × 2 cm
Artikelnummer

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.