EM X Keramiek buisjes rose

 42,00 incl. btw

EM X Keramiek buisjes rose

 42,00 incl. btw

Het verschil tussen EM X Keramiek buisjes roze met de grijze buisjes is, dat de roze buisjes bij een lagere temperatuur zijn gebakken, iets breekbaarder zijn en sneller werken.
Ze zijn toepasbaar in waterkokers, aquaria, vijverfilters, theekannen, koffiezetautomaten, gieters en waterkannen.

Bestel voordelig mee!

Shampoo met EM-X Gold

Deze shampoo geeft uw haar glans en kracht. De milde EMiko Care-shampoo heeft een verfrissende, fruitige geur. De rijke en zachte duindoornolie zorgt voor een sterke haarstructuur. De hoofdhuid wordt voorzichtig verzorgd met Rügen-helende kalk, waardoor uw haar minder snel vet wordt. Verrijkt met EM-X keramiek.

EM X Keramiek buisjes rose

Het verschil tussen EM X Keramiek buisjes roze met de grijze buisjes is, dat de roze buisjes bij een lagere temperatuur zijn gebakken, iets breekbaarder zijn en sneller werken.

Gebakken bij lage temperatuur

De ongeglazuurde roze pijpjes worden gebakken bij lage temperatuur. Ze zijn poreus en kunnen opgeloste stoffen zoals chloor absorberen. De roze pijpjes zijn geschikt voor water voor de veeteelt, vijvers, aquaria en afvalwaterzuivering en geven huisvesting aan nuttige microben.

 

 

Gebruik en verzorging van de EM X Keramiek buisjes

  • 1 netje per 10.000 liter stromend water
  • Richtlijn grotere volumes: 1 kg/1000 liter water
  • Voor grotere constante watermassa’s (vijvers, zwembaden) 1 à 2 kg / 10 m3 (10.000 liter) watervolume.

750 gram in 1 netje

Een netje EM®Keramiek Roze pijpjes is 750 gram

Toepassing:

Ze zijn toepasbaar in waterkokers, aquaria, vijverfilters, theekannen, koffiezetautomaten, gieters en waterkannen.

EM X keramiek buisjes in het water:

Klei wordt met Effectieve micro-organismen gefermenteerd, waardoor EM-keramiek ontstaat. De informatie van de Effectieve micro-organismen zit na de fermentatie en het bakken in de klei opgeslagen. Vandaar dat EM-keramiek zeer lang werkzaam blijft. De trilling van het EM X keramiek buisjes is gunstig op allerlei vlakken. Na contact met bijvoorbeeld water wordt de informatie (frequenties) van het EM keramiek overgedragen op het water. Er ontstaan kleinere waterclusters dia o.a. kalkafzetting verminderen.

De buisjes en de temperatuur van het bakproces energetiseren en verkleinen het watercluster, waardoor een betere waterkwaliteit ontstaat. Deze kwaliteitsverbetering komt de smaak van uw gerechten ten goede. Het geeft energie aan het water of vloeistof, het voorkomt vervuiling en breekt eventuele vervuiling van het water af.

De kwaliteit van het water wordt beter. Hierdoor is het beter opneembaar door mens, dier en plant en blijft het langer vers.

De levensduur is bijna onbeperkt.

Hier vindt u de grijze keramiek buisjes

Dosering:

Voor dagelijkse toepassingen: tussen de 5 en 25 stuks.
In grotere volumes: 1 kilo per 1000 liter water.
Bij vijvers en zwembaden: 1 tot 2 kilo per 10.000 liter watervolume.

Omschrijving

EM-X Keramiek is keramiek waar Effectieve Micro-organismen en EM-X Gold is meegebakken in de met EM gefermenteerde klei. Tijdens het bakken is de informatie van de EM micro-organismen in de klei opgeslagen en heeft deze trilling gekregen. De omgeving waar EM- keramiek wordt toegepast, resoneert mee met de opbouwende/regeneratieve/anti-oxiderende trilling van het keramiek. EM- keramiek heeft hierdoor een reinigende en vitaliserende werking die zorgt voor coherentie en harmonisering in het milieu waar het wordt toegepast.

Poreus

De roze pijpjes zijn gebakken bij een temperatuur van 800-900 C. Hierdoor valt het onder aardewerk. De pijpjes zijn poreus, waardoor ze gemakkelijk zwevende stoffen, (zoals chloor), opnemen (dit zie je doordat er in de loop van de tijd verkleuring ontstaat). Ook kunnen deze pijpjes dienen als een verblijf van nuttige micro-organismen.

Niet gebruiken bij drinkwater

Omdat dit type pijpje moeilijk te wassen is, wordt geadviseerd om deze pijpjes niet te gebruiken voor drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0,750 kg
Afmetingen 12 × 12 × 12 cm
Artikelnummer

Inhoud

Leverancier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…