EM Keramiek Smog stickers

 29,95 incl. btw

EM Keramiek Smog stickers

 29,95 incl. btw

EM X Keramiek ESMOG-C-seal stickers verbeteren de lichaamseigen resonantiegolven. Ze werken tegen elektrosmog en straling.

EM Keramiek Smog stickers

Deze EM Keramiek Smog stickers zijn ontworpen om de schadelijke golven te compenseren die worden afgegeven door elektronische apparaten zoals televisies, computers, mobiele telefoons en magnetrons. U kunt deze EM® Smog stickers op al uw elektrische apparaten plakken: computer, laptop, PC, televisie, mobiele telefoon, modem, enz. Eén sticker per apparaat is voldoende. EM X Keramiek ESMOG-C-seal stickers verbeteren de lichaamseigen resonantiegolven. Ze werken tegen elektrosmog en straling.

Waarop EM Keramiek Smog stickers plakken?

Door een sticker op een apparaat te plakken, resoneert het hele apparaat met de herstellende/harmoniserende werking van de EM sticker, waardoor de elektrosmog en -straling van het apparaat afneemt. Deze zijn zeer nuttig als vervanging voor keramiek, omdat ze dun en licht zijn en op veel dingen bevestigd kunnen worden.

Inhoud verpakking

Een verpakking bevat vijf EM Smog stickers.

Elektrische lading en EM Keramiek Smog stickers

Trillingen worden door ons organisme gebruikt voor informatie-uitwisseling tussen de lichaamscellen. De informatie ligt opgeslagen in de elektrische lading van onze lichaamscellen. Elk fysiek lichaam bezit een eigen resonantiefrequentie.
Verstoorde trillingen zijn bijzonder gevaarlijk binnen het bereik van de eigen resonantiefrequentie. Door toepassing van de EM X ESMOG-C-seal stickers worden de zeer negatieve invloeden op immuunwaardes geneutraliseerd.

Trillingsfrequentie

De sticker heeft ook de eigenschap het gevaar van elektromagnetische velden te neutraliseren. Door de EM X Keramiek in de stickers wordt de trillingsfrequentie positief beïnvloed. De Effectieve Micro-organismen komen voor in de vrije natuur.

Toepassingen van de EM Keramiek Smog stickers:

Plak een EM X Keramiek ESMOG-C-seal sticker op je mobiele telefoon op de plek waar lichaamscontact is.
Op schermen van: TV, laptop, ipad, computerschermen, magnetron en andere elektrische apparaten.

Klein formaat

De stickers zijn klein en hebben een leuke vorm. Hierdoor kan je ze juist opvallend op je elektrische apparaat plakken of juist heel discreet. Een ander product om elektrosmog of elektrische trillingen te verminderen is Super Cera C Keramiek poeder. Je kunt hier meer lezen over dit product. Ook is er een speciaal keramiek poeder welke je kan verwerken in verf en één die je kan verwerken door beton.

Last van straling

Sommige mensen hebben echt last van straling van elektriciteitsmasten of telefoonzenders. Of zijn gevoelig voor aardstralingen. Het klinkt soms allemaal een beetje wazig, maar als je je er in verdiept blijkt dat er veel mensen zijn die last hebben van straling. Er zijn behoorlijk wat van deze mensen waarbij je de negatieve invloeden op de immuunwaardes neutraliseerd (van de straling) door het gebruik van de EM X Keramiek ESMOG-C-seal stickers of door het gebruik van Super Cera C Keramiek poeder of de keramiek poeder voor verf of beton, ze een stuk prettiger door het leven gaan. Sommige mensen weten ook niet dat ze last hebben van de straling. Probeer het gerust…..

Inhoud

5 EM X Keramiek ESMOG-C-seal stickers per verpakking

Extra informatie

Gewicht 0,002 kg
Artikelnummer

Inhoud

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EM Keramiek Smog stickers” te beoordelen