EM Drink Bidon

 13,25 incl. btw

EM Drink Bidon

 13,25 incl. btw

Per dag moet u minstens 2 liter vocht binnen krijgen. Met deze doorzichtige drinkfles ziet u eenvoudig hoeveel u al gedronken hebt.

Artikelnummer: 01.20.115 Categorieën: , , , , , , , Tags: , , , , ,

EM Drink Bidon

EM Drink Bidon met een inhoud van ruim een halve liter. De fles is voorzien een een handige schenktuit en riempje. Vul de fles met water waaraan u EM X Keramiek buisjes toevoegt. Zo vitaliseert u gewoon kraanwater en neemt uw lichaam het water beter op. Of vul de fles met EM-Drink als u uw lichaam echt een plezier wilt doen!

Mooi, veilig en duurzaam

De fles heeft een mooi gekleurde dop. De drinkfles is doorzichtig en heeft een afmeting van circa 7,5 cm. rond en circa 21,5 cm. hoog. Hij is gemaakt van Tritan en is geschikt voor koude en warme dranken. Tritan is een veilig materiaal. Het bevat geen weekmaker BPA, een stof die hormoonverstorend kan werken. Tritan is net zo helder als glas, heeft een stijlvolle glans en gaat een leven lang mee. In de vaatwasser verliest het niets aan kwaliteit. Het is sterk en stootvast.

Drink uzelf gezond met EM Drink!

EM Drink is een frisse gefermenteerde drank. Lekker als dorstlesser gemengd met water, als mocktail met ijs en bruiswater of als energieboost. Drink het zoals u wilt en zoveel u wilt. Uw darmflora wordt er namelijk blij van!

EM Drink is gemaakt op basis van Effectieve Micro-organismen, een beproefd recept uit Japan. Deze ingrediënten zorgen voor de fermentatie die EM Drink zo rijk aan energie maakt.

Hoe fantastisch wilt u het hebben?

Een paar eigenschappen van EM-Drink:

– Rijke, actieve en levende melkzuurbacteriën;
– Vol met vitaminen, antioxidanten en natuurlijke antibiotica
– Verrijkt met biologisch Aroniasap (vitamine C & K)
– Zonder kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen
– Geen conserveringsmiddelen
– Zonder suiker
– En VOL met natuurlijke ingrediënten, goed voor uw darmflora en uw weerstand!

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 8 × 8 × 22 cm
Inhoud

Andere suggesties…