Terras en opritreiniger BIOnyx

 7,95 198,95 incl. btw

Terras en opritreiniger BIOnyx

 7,95 198,95 incl. btw

Een uitstekend middel tegen groene aanslag op uw tegels. Het is eenvoudig in gebruik en houdt uw tegels langer schoon zonder schrobben. Bovendien brengt dit middel geen schade aan het milieu aan.

Terras- en opritreiniger BIOnyx

Terras- en opritreiniger van BIONyx, voor schone tegels zonder schrobben en met hart voor het milieu.

BIONyx reiniger in een notendop

 • Geconcentreerde formule die geschikt is voor alle keramische, beton-, split, grind-, natuur- of terrastegels.
 • Alleen aanbrengen en BIONyx doet de rest! Zo hoeft u alleen te genieten van het schone resultaat.
 • Uitsluitend natuurlijke, niet-genetisch gemanipuleerde ingrediënten, die uitstekend werken tegen atmosferische en groene aanslag.
 • Bevat geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen
 • Veilig voor (huis)dier, tuin, vijver en milieu

Nooit reinigen met hogedrukreiniger

Belangrijk is, dat u altijd bladeren, optisch vuil en zandresten met enige regelmaat verwijdert, want dit is de ideale voedingsbodem voor atmosferische en groene aanslag. Een hogedrukreiniger lijkt heel handig, maar niets minder is waar. Door de kracht wordt de toplaag van de stenen en tegels poreuzer, waardoor het vuil makkelijker in de tegel kan trekken. Daarnaast wordt het oppervlak ruwer en daardoor keren bijvoorbeeld mossen en vuil sneller terug. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het opspattend water en vuil… Gebruik daarom nu alleen nog terras- en opritreiniger van BIONyx.

En ook niet met schoonmaakazijn of soda

Ook schoonmaakazijn en soda zijn niet de oplossing. De tegels zijn wel schoon, maar deze zure producten zorgen er voor dat flora en fauna afsterven. Insecten gaan dood, terwijl we die juist zo hard nodig hebben voor onze voedselketen. Daarnaast verontreinigen deze middelen ons grondwater, waardoor ons drinkwater extra gefilterd moet worden en wij dus meer moeten betalen voor ons water. Al met al zijn azijn en soda dus zeer schadelijk voor het milieu en uiteindelijk voor onze portemonnee. BIONyx Terras & Opritreiniger is 100% biologisch en afbreekbaar en u hoeft het alleen aan te brengen, niet te schrobben. Puur, eerlijk en duurzaam. Totaal niet schadelijk voor flora en fauna. En nu maar lekker genieten!

Terras en opritreiniger BIONyx is geschikt voor alle keramische-, beton-, split, grind- of terrastegels.

BIONyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De NATUURLIJKE bestanddelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is én het milieu beschermd blijft!

Samenstelling

De samenstelling van Terras en opritreiniger BIONyx is: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, amfotere oppervlakte-actieve stoffen< 5%, enzymen.

Gebruiksaanwijzing van Terras en opritreiniger BIONyx

Verdun de geconcentreerde BIONyx Terras & Opritreiniger in lauw/warm water (1:1 tot 1:3) in een vernevelaar en breng aan op een droge of licht vochtige ondergrond (alle buitenoppervlakten met atmosferische vervuiling). Doe verder niets. Na 2-3 dagen zijn eerste resultaten zichtbaar. Gebruik de reiniger bij temperaturen tussen 5°C en 25°C , niet in de volle zon of wanneer er regen verwacht wordt binnen 24 uur. Verbruik: ± 50m² met 5 liter verdund product afhankelijk van de vervuiling.

Wat maakt BIONyx zo uniek?

 • Duurzame leefomgeving
 • NATUURLIJKE ingrediënten (niet genetisch gemanipuleerd)
 • Bevat geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen
 • Eerlijke prijs en eerlijk product
 • Veilig en zuinig
 • Kennis en advies
 • Groene productie

Natuurlijk kunt u ook uw zonnepanelen eenvoudig reinigen met Zonnepanelenreiniger van BIONyx.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 25 × 15 × 30 cm
Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…