Wipe en Clean munt

 13,45 99,95 incl. btw

Aanbieding

Wipe en Clean munt

 13,45 99,95 incl. btw

Gebruik deze Wipe&Clean munt voor het reinigen van alles in uw huis: van ramen tot vloer.  Alle flessen uit uw gootsteenkastje kunnen weg als u Wipe&Clean in huis hebt. Het werkt op basis van Effectieve Micro-organismen en is 100% natuurlijk. Het is eenvoudig in gebruik, gifvrij en “drinkbaar”, dus niet gevaarlijk voor kleine kinderen.

 

Bestel voordelig mee!

Navulbare Spray-flacon

Deze Navulbare Spray-flacon die steeds weer na te vullen is, is uitermate geschikt voor het vernevelen van al uw vertrouwde Wipe&clean producten. Uiteraard kunt u het ook gebruiken voor alle andere vloeibare schoonmaakartikelen zoals Microferm. De flacon wordt leeg geleverd!

 

Wipe en Clean munt

Wipe en Clean munt. Verdun 1:100, ofwel één dopje in een emmer water en reinigen maar! Als u regelmatig met Wipe&Clean schoonmaakt, zal er in uw woning een goed milieu ontstaan, waarbij de micro-organismen zorgen voor een natuurlijke reiniging van uw woning en leefomgeving. Wipe&Clean is 100% biologisch en bevat geen zeep die in het milieu nog afgebroken moet worden. U kunt het restant dus met een gerust hart door de gootsteen spoelen. Sterker nog: Wipe&Clean zet zijn reinigende werking ook in het riool voort!

Aan de slag!

Op ramen en in de douche is het verstandig om dit product onverdund te gebruiken. Laat het dan rustig even inwerken, reinig daarna met een doek.  Wipe&Clean werkt ook uitstekend om nare luchtjes te verwijderen, want die worden direct geneutraliseerd.

Keuze genoeg

Wipe&Clean is er in drie varianten: Neutraal, Heilige Basilicum en Munt. Ze zijn ook alle drie in een handige spuitflacon verkrijgbaar. Vanuit de spuitflacon is het product gebruiksklaar en direct toe te passen. U kunt dit concentraat ook gebruiken voor het aanvullen van de spuitflacon, waarmee u het reinigingsmiddel eenvoudig en heel gericht kunt aanbrengen.

Laat de natuur jouw werk doen!

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk, dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Met Wipe & Clean, de 100% natuurlijke allesreiniger, laat je Effectieve Micro-organismen achter. Ze bieden weerstand tegen schadelijke bacteriën in onze leefomgeving.
Wipe & Clean verwijdert vlekken, maakt effectief schoon en beschermt je tegen schadelijk bacteriën. Gebruik Wipe&Clean dagelijks binnen- en buitenshuis. Alle waterbestendige gladde oppervlakten zijn geschikt. Poets je huis op natuurlijke wijze effectief schoon en gezond!

Wipe & Clean is verkrijgbaar in drie geuren; Classic, sprankelende Heilige Basilicum en verfrissende Munt.  Verkrijgbaar in een spuitflacon (1 liter kant-en-klaar) en bag-in-box om nog te verdunnen (2 liter). De Flairosol is ideaal als hervulbare vernevelaar.

Dosering

Wipe&Clean wordt 1 tot 10% verdund gebruikt.

Toepassingen
• keuken
• badkamer, wastafel en toilet
* vloeren en tegels
• ramen en spiegels
• meubels en interieur
* natuurlijke luchtverfrisser
• glansmiddel in vaatwasser
• vervanger van waspoeder/wasmiddel
* lakens en tapijten (benevelen)
• kattenbakgeur neutraliseren en schoonmaken
• tuinmeubels en terras

Tips

• Onaangename luchtjes van afvoerbuizen en afvoerputten verdwijnen door regelmatig Wipe&Clean door de goot of het toilet te spoelen. Voorkomt ook dat afvoerbuizen verstopt raken.
• Laat vuile voorwerpen of gereedschappen, met bezinksel en/of aanslag, enkele uren of dagen inweken met onverdund Wipe&Clean. Soms komt het bezinksel of de aanslag vanzelf los. In andere gevallen kan je het vuil of de aanslag na het inweken afwrijven en wegspoelen.
• Hardnekkige vlekken op vloeren, wandtegels, keuken- en badkamermeubels goed nat maken, laten weken, schrobben en afspoelen.
• Grijze aanslag van kraanwater op de bodem en op de wanden van emmers en waterkannen komt los. Even afwrijven en wegspoelen.
• Koperen en zilveren voorwerpen worden gladder en glanzen na een weekbeurt in Wipe&Clean-oplossing. Hele vuile voorwerpen hebben meestal nog een poetsbeurt nodig en/of een tweede bad met Wipe&Clean-oplossing.
• Matten die vies ruiken, goed nat maken met een Wipe&Clean-oplossing en vervolgens laten drogen. Schrobben met een borstel en dan afspoelen.

Verpakking

Nog niet overtuigd? Probeer dan eerst de 250 ml. verpakking. Daarna gaat u vast over op de twee liter verpakking. In de kartonnen doos zit een zak met het concentraat. Met het kraantje kunt u de vloeistof uit de zak gebruiken. Voor grootverbruik hebben we ook een 20 liter verpakking. Ook deze is verpakt in een kartonnen doos, waarin de zak met de vloeistof zit.

Sprayflacon

Bestel gelijk een sprayflacon om Wipe & Clean eenvoudig te kunnen gebruiken.

Film_WipeClean_Basis (1)

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10 × 10 × 20 cm
Inhoud

, , ,

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wipe en Clean munt” te beoordelen
Andere suggesties…