Wipe en Clean munt

 2,20 92,50 incl. btw

Aanbieding

Wipe en Clean munt

 2,20 92,50 incl. btw

Gebruik deze Wipe&Clean munt voor het reinigen van alles in uw huis: van ramen tot vloer.  Alle flessen uit uw gootsteenkastje kunnen weg als u Wipe&Clean in huis hebt. Het werkt op basis van Effectieve Micro-organismen en is 100% natuurlijk. Het is eenvoudig in gebruik, gifvrij en “drinkbaar”, dus niet gevaarlijk voor kleine kinderen.

 

Bestel voordelig mee!

Navulbare Spray-flacon

Deze Navulbare Spray-flacon die steeds weer is na te vullen, is uitermate geschikt voor het vernevelen van al uw vertrouwde Wipe&clean producten. Uiteraard kunt u het ook gebruiken voor alle andere vloeibare schoonmaakartikelen zoals Microferm. De flacon wordt leeg geleverd!

 

Wipe en Clean munt

Wipe en Clean munt Verdun 1:100, ofwel één dopje in een emmer water en reinigen maar! Als u regelmatig met Wipe&Clean schoonmaakt, zal er in uw woning een goed milieu ontstaan, waarbij de micro-organismen zorgen voor een natuurlijke reiniging van uw woning en leefomgeving. Wipe&Clean is 100% biologisch en bevat geen zeep die in het milieu nog afgebroken moet worden. U kunt het restant dus met een gerust hart door de gootsteen spoelen. Sterker nog: Wipe&Clean zet zijn reinigende werking ook in het riool door.

Aan de slag!

Op ramen en in de douche is het verstandig om dit product onverdund te gebruiken. Laat het dan rustig even inwerken en daarna reinigen met een doek.  Wipe&Clean werkt ook uitstekend om nare luchtjes te verwijderen, want die worden direct geneutraliseerd.

Keuze genoeg

Wipe&Clean is er in drie varianten: Neutraal, Heilige Basilicum en Munt. Ze zijn ook alle drie in een handige spuitflacon verkrijgbaar. Vanuit de spuitflacon is het product gebruiksklaar en direct toe te passen. U kunt dit concentraat ook gebruiken voor het aanvullen van de spuitflacon, waarmee u het reinigingsmiddel eenvoudig en heel gericht kunt aanbrengen.

Verpakking

Nog niet overtuigd? Probeer dan eerst de 250 ml. verpakking. Daarna gaat u vast over op de twee liter verpakking. In de kartonnen doos zit een zak met het concentraat. Met het kraantje kunt u de vloeistof uit de zak gebruiken. Voor grootverbruik hebben we ook een 20 liter verpakking. Ook deze is verpakt in een kartonnen doos, waarin de zak met de vloeistof zit.

Sprayflacon

Bestel gelijk een sprayflacon om Wipe & Clean eenvoudig te kunnen gebruiken.

Film_WipeClean_Basis (1)

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10 × 10 × 20 cm
Inhoud

, , ,

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wipe en Clean munt” te beoordelen
Andere suggesties…
 • Wipe en Clean Heilige Basilicum (spuitfles)
  Toevoegen aan winkelwagen

  Wipe en Clean Heilige Basilicum (spuitfles)

   6,75 incl. btw
 • Aanbieding
  Wipe en Clean Heilige Basilicum
  Opties selecteren

  Wipe en Clean Heilige Basilicum

   2,20 91,95 incl. btw
 • Aanbieding
  Wipe en Clean Classic
  Opties selecteren

  Wipe en Clean Classic

   2,20 92,50 incl. btw