Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag

 36,30 296,95 incl. btw

Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag

 36,30 296,95 incl. btw

Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag voor het ophogen van uw tuin.

Bestel voordelig mee!

Bio-Kultura Plantaardige voedingskorrel

Bio-Kultura Plantaardige voedingskorrel voor gebruik in potten en siertuin. Maar ook in Moestuin en geschikt voor daktuinen en kamerplanten.

Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag

Deze Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag is een hoogwaardige aarde op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde heeft een hoge toevoeging van biologische organische mest en is dan ook rijk aan voeding.

Biologische tuinaarde-compost

Deze Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag is een hoogwaardige aarde op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde heeft een hoge toevoeging van biologische organische mest en is dan ook rijk aan voeding en sporenelementen en stimuleert het bodemleven en de waterhuishouding. De ingrediënten die worden gebruikt in deze tuinaarde zijn boomschorscompost en mestcompost. Twee ingrediënten lijken wellicht weinig, maar deze hoogwaardige compost soorten hebben 2 jaar de tijd gehad om te komen tot de kwaliteit die er worden nagestreefd in deze producten.

Zeer geschikt voor:

  • Voor het ophogen of (bij)vullen van je tuin, border of bak;
  • Als je een sier- of moestuin op de kleigrond hebt;
  • Voor de aanplant van bomen, hagen en vaste planten.

Verkrijgbaarheid

U kunt hier de Biologische Tuinaarde in Big Bag in Big Bags van 1 m3 en in Big Bags van 2 m3 bestellen. Of wilt u het in zakken van 40 liter?

Waarom deze Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag?

Waarom is deze tuinaarde anders dan andere soorten tuinaarde? Een tuinaarde-compost als deze vind je namelijk nergens anders! Wij vinden dat als je borders, plantbedden, bakken of plantgaten wilt opvullen of ophogen, je hiervoor een hoogwaardige grond moet gebruiken. Doe je dit met een product (producten met als basis tuinturf, GFT compost of tweedehands potgrond) die niet gelijk een mooie toevoeging is in je tuin, dan ga je naar ons idee een stap terug. Tuinaarde puur op basis van turf voegt eigenlijk niks meer toe dan vochthoudend vermogen. Een voedingskorrel (vaak kunstmest) die er dan vaak inzit werkt maar kort en voegt weer niks toe aan de ontwikkeling van je bodem. En die bodem is nou net de basis voor je planten, en dus zeer belangrijk!

Tip

Gebruik een goede aarde die bestaat uit verschillende soorten compost. Werken aan een humuslaag in je tuin, is werken aan de toekomst en een ideale basis voor de tuinplanten.

Onze biologische tuinaarde-compost is:

  • Het gehele jaar te gebruiken
  • Ruim voldoende bemest voor een geheel jaar. Extra voeding toevoegen is dus niet nodig, ook niet voor de moestuin.
  • Goed langere tijd te bewaren zonder dat het voedingsstoffen verliest.

Andere producten van Bio-Kultura vindt u hier>>

Bezorgen in België?

Deze producten worden vanaf 25 zakken op een Pallet verzonden. In België heeft dat een toeslag tot gevolg.

  • Postcode gebied België, Zone 1. postcode 1000 t/m 3999 + 9000 t/m 9999
  • Gebied Postcode België, Zone 2. Postcode 4000 t/m 4699 + 5000 t/m 5399 + 7000 t/m 8999 + 6000 t/m 6399
  • Postcode gebied België, Zone 3: Postcodegebied 4700 t/m 4999 + 5500 t/m 5699 + 6400 t/m 6999

U kunt dit aangeven tijdens het bestellen.

Bezorgen met een Kooi-aap?

De pallets en Big-bags worden verstuurd met een vrachtwagen op een pallet. Deze worden altijd zo dicht mogelijk bij het afleveradres gelost. Hierbij moet een grote vrachtwagen ongehinderd kunnen komen.  De pallets worden met een elektrische hand palletwagen gelost. Deze kan alleen over een verhard terrein rijden. Een smal tuinpaadje, gazon, grind etc. zijn geen mogelijkheden om te rijden met deze palletwagen. Mocht u verder van de weg toch een big-bag geleverd willen hebben, dan kunt u gebruik maken van een kooi-aap. Deze kooi-aap is wel ruim 2 meter breed, maar kan wel weer wat makkelijker over een half verhard pad rijden. In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een Kooi-aap. Deze service moet u apart bestellen. U kunt dit als optie bestellen tijdens uw bestelling.

Extra informatie

Artikelnummer

Hoeveelheid

Inhoud

, , , , ,

Kleur

Leverancier

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio-Kultura Tuinaarde in Big Bag” te beoordelen
Andere suggesties…