Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken

 36,30 238,95 incl. btw

Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken

 36,30 238,95 incl. btw

Een Big BagBio-Kultura Tuinaarde + losse zakken , aangevuld met 4 zakken van 40 liter Potgrond, Tuinaarde, Mest Compost of 1 zak van 20 kilo Kleimineralen.

Bestel voordelig mee!

Grondtestkit

Grondtestkit voor het eenvoudig en secuur meten van de pH-waarde van uw tuin. Ook meet u nauwkeurig de N.P.K. waarden van de tuingrond.

Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken

Deze Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken is nu verkrijgbaar. Er wordt dan een bigbag losse Tuinaarde van 1 m3 aangevuld met 4 zakken van 40 liter Tuinaarde, of 4 zakken Potgrond, of 4 zakken Mest Compost of 1 zak van 20 kilo Kleimineralen.

Wanneer kies je voor Biologische Tuinaarde?

De tuinaarde-compost is bedoeld voor het ophogen van je tuin- of kweekbedden, het vullen van grotere bakken of potten en het aanplanten van bomen, heesters en hagen. Deze biologische tuinaarde-compost is geheel samengesteld uit hoogwaardige compostsoorten en kan dus ook ingezet worden als jaarlijkse compostgift. Tuinier je op de klei dan is de tuinaarde-compost de beste keus als compost. Er zit namelijk een hoge toevoeging aan boomschorscompost in. Deze is zeer structuurrijk, en dat is wat een kleibodem nodig heeft. Voeding geef je dan ruim voldoende mee want in de tuinaarde-compost zit ongeveer 30% mestcompost.

Ook voor het gazon?

Wat doe ik met het gazon?
Op je gazon kun je 1 x per jaar een dun laagje Bio-Kultura Tuinaarde toevoegen. Gebruik hiervoor de tuinaarde compost. Gebruik 1 m3 op maximaal 150 m2. 1 m3 = 25 zakken van 40 liter. Wil je op je gazon extra voeding toevoegen dan kun je dat doen met onze langzaam werkende plantaardige voedingskorrel. Gebruik hiervoor 1 kilo voor 35m2.

Tip voor het gebruik van Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken,

Gebruik een goede aarde die bestaat uit verschillende soorten compost. Daarmee werk je aan de humuslaag, het bovenste meest vruchtbare gedeelte, van de bodem. Werken aan de humuslaag in je tuin, is werken aan de toekomst en een ideale basis voor de planten. Uiteindelijk zien wij natuurlijk graag dat uw tuinplanten echt tot wasdom kunnen komen en een bijdrage gaan leveren aan een groenere wereld. Dat alles begint bij de bodem.

Hoe bereken ik hoeveel product ik nodig heb?

De som hiervoor is L x B x H (lengte x breedte x hoogte).
Voorbeeld; Een tuin van 4 bij 5 meter wilt u 10 centimeter ophogen –> 4 x 5 x 0,1 = 2 = 2000 liter. Dat is 1 Bigbag van 2 m3 of 2 van 1 m3 of 50 zakken van 40 liter.
Let wel, compost, potgrond of tuinaarde heeft niet dezelfde dichtheid als water bijvoorbeeld. Reken dus altijd 10% tot 15% meer dan wat er uit de som komt.Mocht je er niet uitkomen dan denken we graag mee, bel of mail gerust!

Onze biologische tuinaarde-compost is:

  • Het gehele jaar te gebruiken
  • Ruim voldoende bemest voor een geheel jaar. Extra voeding toevoegen is dus niet nodig, ook niet voor de moestuin.
  • Goed langere tijd te bewaren zonder dat het voedingsstoffen verliest.

Andere producten van Bio-Kultura vindt u hier>>

Bezorgen in België van Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken

Deze producten worden vanaf 25 zakken op een Pallet verzonden. In België heeft dat een toeslag tot gevolg.

  • Postcode gebied België, Zone 1. postcode 1000 t/m 3999 + 9000 t/m 9999
  • Gebied Postcode België, Zone 2. Postcode 4000 t/m 4699 + 5000 t/m 5399 + 7000 t/m 8999 + 6000 t/m 6399
  • Postcode gebied België, Zone 3: Postcodegebied 4700 t/m 4999 + 5500 t/m 5699 + 6400 t/m 6999

U kunt dit aangeven tijdens het bestellen.

Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken bezorgen met een Kooi-aap?

De pallets en Big-bags worden verstuurd met een vrachtwagen op een pallet. Deze worden altijd zo dicht mogelijk bij het afleveradres gelost. Hierbij moet een grote vrachtwagen ongehinderd kunnen komen.  De pallets worden met een elektrische hand palletwagen gelost. Deze kan alleen over een verhard terrein rijden. Een smal tuinpaadje, gazon, grind etc. zijn geen mogelijkheden om te rijden met deze palletwagen. Mocht u verder van de weg toch een big-bag geleverd willen hebben, dan kunt u gebruik maken van een kooi-aap. Deze kooi-aap is wel ruim 2 meter breed, maar kan wel weer wat makkelijker over een half verhard pad rijden. In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een Kooi-aap. Deze service moet u apart bestellen. U kunt dit als optie bestellen tijdens uw bestelling.

Extra informatie

Artikelnummer

Hoeveelheid

Inhoud

, , , , , , , , ,

Kleur

Leverancier

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio-Kultura Tuinaarde + losse zakken” te beoordelen
Andere suggesties…