Organische wormenmest

 0,59 incl. btw

Organische wormenmest

 0,59 incl. btw

Organische wormenmest is organische voedingsstof voor kamerplanten en potplanten. Een zakje van 30 gram is voldoende voeding voor een pot van 1 liter.

Organische wormenmest

Greenvalley Plant Nutrition is 100% biologische Vermicompost. Vermicompost is een ecologisch pure organische meststof, gemaakt met behulp van Staratel regenwormen. Zij recyclen organisch afval en produceren daarmee Vermicompost. Deze geconcentreerde meststof bevat een complex van essentiële voedingsstoffen en micro-elementen, enzymen, bodem antibiotica, vitaminen, en groeibevorderende hormonen. Het bevat ook veel humusstoffen. U gebruikt het het hele jaar om al uw kamerplanten te bemesten. Daarmee verbetert u de structuur en de gezondheid van de planten.

Inhoud bestelling

U bestelt deze wormencompost (Organische wormenmest) per zakje van 30 gram. Eén zakje bevat 30 gram organische mest, wat een goede hoeveelheid is voor een pot van 1 liter. Het is geurloos, 100% biologisch en gemakkelijk in het gebruik.  U bewaart het op een droge plaats bij een temperatuur tussen -25 ° C en + 40 ° C.  Bescherm het product tegen direct zonlicht.

Beschrijving

De Greenvalley Plant Nutrition is 100% biologische Vermicompost en wordt aanbevolen voor het hele jaar door bemesten van alle soorten kamerplanten om de structuur en de gezondheid van de plant te verbeteren. Deze organische wormenmest is gemaakt met behulp van zogenaamde “Staratel” regenwormen. Deze “Staratel” regenwormen recyclen door mensen gemaakt organisch afval en produceren hiervan Vermicompost. Deze vorm van compost wordt vervolgens verzameld, gedroogd en behandeld.
Eén zakje bevat 30 g organische mest, wat een goede hoeveelheid is voor een pot van 1 liter.

Voordelen

De voordelen van deze organische wormenmest zijn: geurloos, gebruiksvriendelijk product, 100% biologisch, universele voeding voor elke kamerplant en wordt geleverd in handige zakjes (30g). Plantenvoeding: N 0,5%, P2O5 0,4%, K2O 0,7%, organische stof min. 13%, vochtigheid 46-50%, pH 7,5-9,0. Bewaar de mest op een droge plaats bij een temperatuur tussen -25 ° C en + 40 ° C. Bescherm dit product tegen direct zonlicht.

Aanbevolen gebruik van dit product:

Breng de wormenmest aan rondom de plant of vermeng de mest met aarde. Geef de plant vervolgens voldoende water.

Plantenvoeding

Plantenvoeding: N 0,5%, P2O5 0,4%, K2O 0,7%, organische stof min. 13%, vochtigheid 46-50%, pH 7,5-9,0.

Gebruiksaanwijzing

U brengt het rechtstreeks rondom de plant aan of u vermengt de meststof met aarde. Geef de plant vervolgens water. Gebruik binnen 24 maanden na productiedatum. Klik hier om te zien hoe u de bemesting in de grond kunt meten.

1. Giet de inhoud van de verpakking bij de plant of mix het met de aarde!
2. Na het toevoegen van de mest aan de plant; geef water!
3. Geniet van een gezonde en bloeiende plant!

Vermicompost

Natuurlijke meststof, verkregen door het isoleren van de enzymen van anneliden, heeft veel gunstige eigenschappen en is volkomen onschadelijk. Goed voorbereide compost helpt om hogere opbrengsten te krijgen, de groei van elke plant te verhogen en de bodemvruchtbaarheid te verhogen. Aangetaste en verarmde gebieden, moerassige wetlands en verstopte zand- en rotsachtige gebieden herstellen bovendien sneller.

Alternatief

Voor kamerplanten kunt u ook Agri-Groei gebruiken. Dat is een vloeibaar alternatief voor kamerplanten en planten op Hydrocultuur.

 

Extra informatie

Gewicht 0,150 kg
Afmetingen 2 × 12 × 1 cm
Inhoud

Leverancier

Artikelnummer

Andere suggesties…