TreeDiaper

 34,70 90,35 incl. btw

TreeDiaper

 34,70 90,35 incl. btw

TreeDiaper is gevuld met waterabsorberende korrels. Hierdoor krijgt de boom gedoseerd water en worden extremen zoals droogtes voorkomen. Teveel aan water wordt geabsorbeerd en later afgegeven aan de plant of boom.

Artikelnummer: 07.20.710 Categorieën: , , , Tags: ,

TreeDiaper

TreeDiaper voor het efficiënt gebruiken van regenwater bij een nieuwe aanplant van bomen en struiken.

Hoe werkt het?

De TreeDiaper absorbeert (regen)water en geeft deze langzaam af aan de boom. De TreeDiaper is gevuld met waterabsorberende korrels. Hierdoor krijgt de boom gedoseerd water en worden extremen zoals droogtes en wateroverlast voorkomen. Ook helpt het bij watergeven, door het gebruik van de TreeDiaper zullen er minder water geef momenten nodig zijn.

Ook tegen ongewenste kruiden

De TreeDiaper werkt ook als worteldoek, waardoor onkruid rond de boomspiegel niet kan opkomen. Het heeft een ronde zwembandachtige vorm, waardoor deze makkelijk om een boom past. De TreeDiaper gaat jaren mee en kan tegen zonlicht.

3 maten

De TreeDiaper is verkrijgbaar in 3 maten.

  • Klein, met een diameter van 60 cm
  • Middel, met een diameter van 90 cm
  • Groot, met een diameter van 120 cm

 

Omschrijving

De TreeDiaper Advanced Hydration System is perfect voor kleine jonge boompjes of struiken. Het werkt ook geweldig in containers en potten! Dompel de mat gewoon in water om hem op gang te krijgen en plaats hem dan rond je planten. De gebruiksvriendelijke ronde vorm is ontworpen om op verschillende grondsoorten te worden geplaatst en past in potten.

Buiten planten

Voor planten in  de grond is het geschikt voor bomen en struiken of planten die worden gekweekt in containers. We raden u aan een cirkel te bedekken die tweemaal zo groot is als de diameter van de kluit. Als de kluit diameter groter is als 25 cm. , of als de plant uit een grote pot komt, kijk dan naar TreeDiaper® modellen met een grote diameter. Ook rekening houdend met de groei in de komende 2-3 jaar na het planten. Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke uitstraling, voeg dan gewoon mulch toe bovenop de tree diaper. Doordat de TreeDiaper® treemat is gemaakt van duurzame materialen kan hij jarenlang gebruikt worden!

Regenwater en gietwater

Automatisch bijvullen van regen- / gietwater (bijna onderhoudsvrij !!)
Irrigatie met langzame afgifte;
Onkruid onder controle;
Wortelbescherming;
Bescherming tegen erosie en uitspoeling;

Meer GreenGuard producten? Kijk hier>>

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen N/B
Maat

, ,

Andere suggesties…