Zaden voor Bijen

4.00

Zaden voor Bijen

4.00

Zaden voor bijen

Tover in een handomdraai lelijke kale stukken grond om tot een oase van bloemen en kruiden waar bijen dol op zijn.

De planten in deze zadenmix houden van veel zon, “toevallig” net zoals de bij zelf.

Verfraai stukken tuin, berm of park met deze ‘zaden voor bijen’ en draag direct bij aan de leefomgeving van bijen en andere nuttige insecten.

Goed voor het zicht, de geur en de bijen!

Beschrijving

Bio-Ron Zaden voor Bijen

‘Blije Bijen Mengsel’

Goed voor de bijen, zaden voor de bijen,

Het zal niemand ontgaan zijn dat er veel  alarmerende berichten over de bijen populatie gepubliceerd worden. Samen met het slinkende aantal bijen neemt ook de actieve bestuiving van gewassen af, wat op termijn problemen zal geven in de voedselvoorziening voor de mens. Gelukkig komen er ook meer en meer initiatieven om het tij te keren. Met dit Blije Bijen Mengsel kunt u zelf ook gemakkelijk een steentje bijdragen in de “strijd” vóór de bijen. Tevens zal dit zadenmengsel ook allerlei andere nuttige insecten aantrekken waaronder vlinders.

Guerrilla Gardener

Een leuke manier om met deze zadenmix aan de slag te gaan is als echte Guerrilla Gardener.
Guerrilla gardening is een hip, overgewaaid fenomeen dat erop is gericht om meer groen in stedelijke omgevingen te realiseren. Dit wordt bereikt door snelle acties van kleine groepen of individuen die kale, dorre stukken grond omtoveren in fleurige bloembedden.

Los van het feit dat weelderige perkjes er een stuk leuker uitzien en bijdragen aan het leefplezier in een buurt; helpt het de bijen en andere vliegers en kruipers weer een oasetje te vinden tussen al het beton van de stad.

Een instructie voor t maken van zulke zaadbommen vindt u onder ‘t kopje: Blije Bijen Ballen

Biologische zaden

Ook voor de iets minder avontuurlijke tuinierders (guerrilla gardening is niet altijd per se legaal) zijn deze zaden voor bijen een uitkomst als u op kleine schaal iets wilt betekenen voor de o zo belangrijke vliegers en kruipers in uw buurt.

Door gebruik te maken van deze zaden voor bijen van Bio-ron, verzekert u zich ervan biologische zaden te zaaien. Deze zijn qua nectar beter voor de bijen en worden bovendien op een eerlijke manier geteeld.

Of u nu een vierkante meter inzaait, een hectare of een bloempot op het balkon, we worden er allemaal blijer van.

Extra informatie

Gewicht 0.02 kg
Afmetingen 2 × 10 × 12 cm
Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zaden voor Bijen” te beoordelen
Andere suggesties…