Duurzaam tuinadvies

 1,00 500,00 incl. btw

Duurzaam tuinadvies

 1,00 500,00 incl. btw

Duurzaam tuinadvies in uw eigen tuin met advies, tips in een verslag over uw tuin. Hoe wordt ook uw tuin duurzaam en klimaat neutraal.

Artikelnummer: 10.21.001 Categorieën: , Tags: , , , ,

Duurzaam tuinadvies

Duurzaam tuinadvies bij u thuis in uw eigen tuin. U krijgt handige tips- tricks om uw tuin duurzaam en klimaat neutraal te maken.

Wat kunt u verwachten?

Op een afgesproken tijdstip en door de weekse dag kom ik bij u langs in uw eigen tuin. Aan de hand van uw tuin en uw wensen ga ik samen met u de tuin verkennen en met u bespreken. We kijken naar de mogelijkheden in uw tuin om deze duurzamer te maken.

Wat komt er aan bod?

We kijken naar de mogelijkheden om regenwater opnieuw te gebruiken en te gebruiken in uw tuin. Is er een vijver? een Wadi?Hoeveel m2 bestrating is er in uw tuin? Kan dat minder? Is er waterpasserende of water doorlatende bestrating gebruikt? Welke beplanting staat er in uw tuin? Wat kunnen we doen om de beplanting aan te laten sluiten op de seizoenen, geschikter te maken voor tuinvogels, bijen, vlinders en andere insecten? De grond van uw tuin wordt bekeken. Is er leven in de bodem, wat kunt u er aan doen om de bodem gezond te krijgen? Welke houtsoorten zijn er gebruikt? Kortom alles komt aan bod en vragen staat u vrij. Ook kan ik u wat tips geven over het onderhouden van uw tuin. Meestal is er ook ruimte om een “powerpoint” presentatie over duurzaam tuinieren aan u te geven.

Wie komt er bij uw langs?

Duurzaam tuinadvies

Sjaak Willemstein komt bij u langs. Sjaak Willemstein werd in 2013 en 2017 verkozen tot Duurzaamste Hovenier van Nederland. Nu is hij verbonden als jury lid bij de verkiezing Duurzaamste Hovenier van Nederland en is hij eigenaar  van deze webshop, DeDuurzameTuin.nl Hij houdt zich dagelijks bezig met vraagstukken om tuinen en het leven te verduurzamen. Ruim 35 jaar ervaring in het verduurzamen van tuinen en leefomgeving.

En dan?

Na het bezoek aan uw tuin, ontvangt u per mail een rapport en een advies over uw tuin. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Indien gewenst kan Sjaak Willemstein, tegen meerprijs, een schetsplan voor uw tuin maken. Hierin worden uw wensen en ideeën over uw tuin verwerkt. We kunnen ook samen met u een hovenier opzoeken die de adviezen voor u kan uitvoeren. Ik kan het werk dan begeleiden en ervoor zorgen dat de werkzaamheden goed en vakkundig worden uitgevoerd.

Eerste stap?

Nadat u via de webshop een bestelling heeft gedaan voor tuin advies, zal ik contact met u opnemen om een afspraak te maken. U kunt kiezen uit een ochtend of een middag sessie. Een sessie duurt ongeveer 3 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van uw tuin en de wensen en ideeën van uw tuin. We kunnen ook een geheel dag ervan maken.

Woont u verder weg?

In principe is natuurlijk alles mogelijk. Uw wens voor een duurzamer leven begint bij DeDuurzameTuin.nl Afstand en lokatie zijn niet het grootste probleem. Bij een lokatie vanaf de cirkel Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, wordt er in overleg met u maatwerk geleverd en ontvangt een offerte op maat.

Mogen er meer mensen bij zijn?

Tijdens het programma in uw tuin, mogen er natuurlijk meer mensen aanwezig zijn. Wel is het van belang dat we het besproken programma voor u kunnen doen. Vragen over andere tuinen etc. die niet direct met uw tuin te maken hebben zullen meestal niet beantwoord kunnen worden.

Wat is inbegrepen?

Circa 3 uur bij u in de tuin/huis binnen de cirkel Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, rondom Waddinxveen. Tijdens deze drie uur komen uw vragen aan bod en maak ik een verslag over uw tuin. Dit verslag krijgt u per mail toegezonden. Met dit verslag kunt uzelf aan de slag, of kunt u extern een bedrijf benaderen voor het realiseren van de punten. Ik kan u daarin bijstaan en de eventueel benodigde materialen aanleveren.

Vragen? offerte op maat?

Voor vragen over een duurzaam tuinadvies stuurt u een mail naar Sjaak Willemstein info@DeDuurzameTuin.nl U kunt ook bellen: 0643856248 Ook kan ik samen met u een offerte op maat maken voor u en uw tuin.

Liever een Duurzaam Tuinontwerp? Kijk dan hier>>

 

Extra informatie

Leverancier

Hoeveelheid

, , ,

Andere suggesties…