Bio Aquarium helder

16.90

Bio Aquarium helder

16.90

Bio Aquarium helder is een product dat het complete aquarium verzorgt.

Artikelnummer: 01.20.108 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Bio Aquarium helder

Bio Aquarium helder is een product dat het complete aquarium verzorgt. Het bestaat uit 3×30 ml bioactieve flesjes Bio Aquarium helder voor de reiniging van water het substraat en het filter in het aquarium.

Productinformatie:

Bio Aquarium helder systeemverzorging in 3×30 ml. EMIKO Bio Aquarium helder systeemverzorging met EM is ontworpen voor een bijzonder zachte en natuurlijke reiniging van het aquarium. De inhoud van de verpakking is voldoende voor een reinigingscyclus van een aquarium van 100 l.  

Voordelen:

Bioactieve basisreiniging van water, substraat en filter. Afbraak van organische en anorganische verontreinigende stoffen (bijv. Ammoniak, nitriet). Het versterkt de biologische zelfreinigende kracht. De levensduur van filters wordt aanzienlijk verlengd. Water verversen is minder nodig. Er is vermindering van pathogene ziektekiemen. Het zorgt voor vitale vissen met heldere kleuren. De paaibereidheid neemt toe, het kweken wordt aangemoedigd, jonge vissen groeien sneller. De groei van algen wordt natuurlijk gereguleerd door de binding van voedingsstoffen.

Inhoud:

2 flesjes van 30 ml EMIKO Bio Aquarium klar EM voor aquaria. En 1 flesje van 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar PLUS. EM-versterking voor EMIKO AquariumKlar.

Aanbevolen gebruik:

Verdun na elke waterverversing, 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar. en 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar PLUS in 1 l water. en voeg ze langzaam toe aan het aquarium via de filterstroom. Na 12-24 uur kan het aquariumwater duidelijk troebel worden. Dit is een teken van de activiteit van de effectieve micro-organismen. Na nog eens 24 uur is het water kristalhelder. Voeg na een week nog eens 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar toe, verdund in 1 l water. Dan langzaam in het aquarium verdelen via de filterstroom.  

Tip:

De EM-X keramische producten worden aanbevolen voor het filter of gewoon op de ondergrond. De grijze buisjes EM X Keramiek om de energiekwaliteit van het water te verbeteren. De roze buisjes om verontreinigende stoffen uit het water te binden.

EMX Keramiek kunt u hier gelijk mee bestellen.

EM X keramiek buisjes grijs.

EM X keramiek buisjes roze.

Extra informatie

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Aquarium helder” te beoordelen