Voedingssupplement OSiBA Bomito

 18,20 incl. btw

Voedingssupplement OSiBA Bomito

 18,20 incl. btw

Bomito is een product uit stap 4 van het OSiBA Vitaliteitsprogramma. Het bestaat uit traditioneel poeder van natuurlijke kleimineralen. Ze beschikken over een bijzonder hoog  oppervlak van 600 – 800 m²/gram als ze nat zijn. 

Artikelnummer: 01.19.701 Categorieën: , , , , , , Tags: , ,

Voedingssupplement OSiBA Bomito

Bomito is een product uit stap 4 van het OSiBA Vitaliteitsprogramma. Het bestaat uit traditioneel poeder van natuurlijke kleimineralen. Ze beschikken over een bijzonder hoog  oppervlak van 600 – 800 m²/gram als ze nat zijn.  Dat is belangrijk, want hoe groter het oppervlak, hoe beter de verontreinigende stoffen worden gebonden. OSiBA Bomito voedingssupplement heeft het vermogen om ionen uit te wisselen met de gezonde kleisoorten. Daarbij veranderen ongewenste mineralen  in wenselijke basische mineralen. OSiBA Bomito bevat daarnaast minerale zuurstofverbindingen, waaronder Siliciumdioxide, dat in  Silicium verandert in water. Andere basische ingrediënten zijn aluminiumoxide, magnesiumoxide, calciumoxide en kaliumoxide. OSiBA Bomito heeft daarom positive invloed op de zuur-base balans.
OSiBA Bomito is dus een zeer goede leverancier van Silicium, en dat is belangrijk voor huid, nagels, botten en haar. 

Gebruiksaanbeveling

U neemt 1 afgestreken maatlepel (ongeveer 2 gram) en mengt dit met 20 ml OSiBA Hulup. Laat gedurende 1 tot 3 minuten staan. Meng dit daarna met 100 ml plat water, roer om en drink onmiddellijk! Alleen mengen met water in plaats van OSiBA Hulup kan natuurlijk ook. U mag de voorgeschreven hoeveelheid niet overschrijden.

Samenstelling

Kleimineralen

OSiBA-vitaliteitsprogramma

OSiBA vitaliteitsprogramma bevat producten voor een evenwichtige zuur-base balans. De OSiBA Vital producten helpen het lichaam een ​​gebalanceerde verhouding tussen zuren en basen te creëren. Voor de vorming van basen heeft het lichaam belangrijke mineralen en sporenelementen nodig. Daarnaast stimuleeren deze producten ook deeigen mechanismen van het lichaam voor ontzuring. Hierdoor stabiliseert de zuur-base balans. Het OSiBA Vitalsysteem is gebaseerd op vier fasen. Bovendien zijn de individuele producten in hun functie, buiten het OSiBA-vitaliteitsprogramma, een zinvolle aanvulling of geven ze verzorging aan het lichaam.

Let op

Begrijp dat het gebruik van OSiBA Bomito geen alternatief is voor een gezonde levensstijl.

Stappenplan

Osiba is een 4 stappenplan. het begint met een urine test.

OSiBA Vitaal systeem

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 5 × 5 × 10 cm
Inhoud

Verpakking

Andere suggesties…