EM1 en Rietsuikermelasse combi-deal

 9,95 239,95 incl. btw

EM1 en Rietsuikermelasse combi-deal

 9,95 239,95 incl. btw

Met EM1 en Rietsuikermelasse maakt u, met een EM-activator liters EM-Actief.
EM-actief voor een gezonde bodem, sterke planten, mooiere bloemen en betere oogsten.

EM1 en Rietsuikermelasse combi-deal

Met EM1 en Rietsuikermelasse maakt u, met een EM-activator liters EM-Actief.
EM-actief voor een gezonde bodem, sterke planten, mooiere bloemen en betere oogsten.

Werking:

Effectieve micro-organismen in de tuin maken kunstmest en overige gewasbeschermingsmiddelen overbodig. Effectieve micro-organismen, zorgen voor een actief bodemleven. Nu worden verontreinigingen en zouten afgebroken en omgezet in goed opneembare stoffen voor de planten in uw tuin.
Bij langdurig gebruik zal er een ziekte resistente bodem ontstaan met ziekte resistente planten. En hierdoor behoren Meeldauw en luis dan tot het verleden. Algaanslag zal verdwijnen en voorkomen kunnen worden door het gebruik van EM.

Gebruik:

Begin met een verdunning van 1:100 elke 14 dagen de tuin te begieten of te besproeien. Na verloop van tijd elke maand de tuin begieten. De mengverhouding kan dan ook worden teruggebracht naar 1:500 Ook kan er gewoon over het blad van de planten worden gegoten.

Niet meer spitten en schoffelen:

Dus EM-actief zorgt ook nog voor minder kosten om de tuin duurzaam te onderhouden. De bacteriën zullen de juiste verhoudingen in de bodem realiseren, waardoor er zelfs niet meer gespit hoeft te worden.

Tip:

Met de aanschaf van deze combi-deal beschikt u voorlopig over voldoende middelen om uw tuin op een biologische wijze te beheren. Ook voor de grootverbruiker een prima alternatief.
Ook verkrijgbaar in een verpakking met flesjes van 0,25 liter.

Mogelijkheden

U kunt deze combi-deal bestellen met flesjes van 0,25 liter, 1 liter flessen en 10 liter can’s, Dus ook voor de groot verbruiker een prima combi-deal.

EM 1:

EM-1 is een mengsel van vrij in de natuur voorkomende Effectieve Micro-organismen en wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen. EM-1 bevat verschillende soorten effectieve micro-organismen. Ieder van deze Effectieve Micro-organismen heeft specifieke taken. De micro-organismen bevorderen bovendien elkaars werking. Deze micro-organismen worden verzameld in de vrije natuur; zijn niet gemodificeerd en gemanipuleerd en worden op een natuurlijke wijze gekweekt. EM is dus puur natuur.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 20 × 20 × 25 cm
Verpakking

Hoeveelheid

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EM1 en Rietsuikermelasse combi-deal” te beoordelen
Andere suggesties…
 • EM- Activator
  Opties selecteren

  EM Activator

   61,90 104,90 incl. btw
 • Toevoegen aan winkelwagen

  Willemstein’s Grote Groene Tuinbox

   37,50 incl. btw
 • Aanbieding
  Microferm Effectieve Micro-organismen
  Opties selecteren

  Microferm

   2,10 70,95 incl. btw