3 in 1 Grondmeter

 49,90 incl. btw

Aanbieding

3 in 1 Grondmeter

 49,90 incl. btw

Deze 3 in 1 Grondmeter is heel handig en slim apparaat in één, omdat deze 3 in 1 grondmeter analyseert de pH-waarde en de bemestingsgraad van de bodem en de temperatuur.

3 in 1 Grondmeter

Deze 3 in 1 Grondmeter is heel handig en slim apparaat in één, omdat deze 3 in 1 grondmeter analyseert de pH-waarde en de bemestingsgraad van de bodem en de temperatuur. Vernieuwde versie meet nu ook in Celsius!!

Gebruik:

Het gebruik van deze Grondmeter  Rapitest 1835 is heel eenvoudig omdat u de meetsonde in de grond stopt en direct de verschillende waardes kunt aflezen op het grote scherm.

Voordelen:

Gemakkelijker kan het bijna niet, omdat we de meetsonde direct de gegevens laat zien. Kunt u direct concluderen of de grond de juiste temperatuur heeft om te zaaien of om te poten en planten. Omdat de pH-waarde aangeeft of de grond de juiste zuurtegraad heeft voor uw planten of zaaigoed. En omdat u met deze 3 in 1 grondmeter ook de waardes aan Stikstof (N), Fosfor (P) en Kali (K) afleest. U kunt dat de bemestingsgraad van de bodem bepalen en zonodig actie ondernemen. En bij een gebrek aan sporen elementen kunt u het beste Vulkamin gebruiken in uw tuin.

Kenmerken:

  • Eenvoudig de digitale resultaten af te lezen.
  • Meet de pH-waarde, de temperatuur en de bemestigsgraad.
  • Vruchtbaarheids resultaten worden gecompenseerd voor bodemtemperatuur.
  • Gidsen en gebruiksaanwijzing zijn inbegrepen voor de 3 functies.
  • pH-waarden worden automatisch aangepast op basis van de bodem temperatuur.
  • Batterijen zijn bijgesloten.

Omschrijving van het apparaat:

De set heeft een sensor met een punt van een Bi-Metaal bodemsonde, omdat deze de verschillende waardes nauwkeurig kan meten. De sensor heeft een zekere greep en is aan de display bevestigt met een flexibele spoeldraad. op het display zijn de test selectie knoppen aanwezig. Omdat hier ook de aan en uit knop zit. Aan de voorzijde bevind zich ook het digitale display, waarop de waardes worden aangegeven.

De Rapitest Digitale 3 in 1 grondmeter is geschikt voor grond waarin bomen en planten groeien en fruit en groenten groeien en planten en bloemen en grassen en gazons. Kortom overal eenvoudig en snel te gebruiken.

Het product is ontwikkelt in de Verenigde Staten en heeft een Us patent 8,938,361

 

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 20 × 12 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 in 1 Grondmeter” te beoordelen
Andere suggesties…