Planten monitor

 30,90 incl. btw

Planten monitor

 30,90 incl. btw

Deze 4 in 1 Bluetooth planten monitor is geheel vernieuwd. Deze plantenmonitor geeft de lichtintensiteit, de temperatuur, de vochtigheid en de bemestingsgraad van uw plant aan. En dit allemaal zichtbaar op uw smartphone of tablet. Hiervoor downloadt u eerst de gratis app: Flower Care, beschikbaar voor Apple en Android in het Nederlands. In deze app bevindt zich een database met ruim 5000 planten. U krijgt adviezen en u kunt wekelijkse of maandelijkse statistieken aflezen.

Artikelnummer: 08.18.103 Categorieën: , , , Tags: , , , , , , , , ,

Planten monitor

Deze 4 in 1 Bluetooth planten monitor is geheel vernieuwd. Deze planten monitor geeft de lichtintensiteit, de temperatuur, de vochtigheid en de bemestingsgraad van uw plant aan. En dit allemaal zichtbaar op uw smartphone of tablet. Hiervoor downloadt u eerst de gratis app: Flower Care, beschikbaar voor Apple en Android in het Nederlands. In deze app bevindt zich een database met ruim 5000 planten. U krijgt adviezen en u kunt wekelijkse of maandelijkse statistieken aflezen.

Hoe werkt het?

U verbindt eerst uw smartphone via Bluetooth d.m.v. de gratis App “Flower Care” (beschikbaar voor Android en iOS) met de 4 in 1 Bluetooth Planten Monitor. De sensor volgt nu constant de bemestingsgraad, temperatuur, vochtgehalte en zonlicht van uw plant.

Plaats uw Bluetooth Planten Monitor bij uw kamerplant en verbindt hem met uw smartphone

Voor alle kamer- en balkonplanten • controleert het licht, de temperatuur, de vochtigheid en de hoeveelheid voedingsstoffen • Enorme database met meer dan 5000 planten • levensduur van de batterij is circa 1 jaar.

Techniek

Multifunctionele sensor geschikt voor alle planten • Bluetooth 4.1 voor draadloze verbinding met smartphone en tablet/pc • Voeding: 1 knoopcelbatterij CR2032 met een levensduur van circa 1 jaar

Controleert licht, temperatuur, vochtigheid en voedingswaarde • Volledige controle via de gratis App voor Android en iOS, beschikbaar op Google Play en in de App Store in het Nederlands • Afmetingen: 130 x 25 x 13 mm, Gewicht: 18 g

Database

Enorme database met meer dan 5.000 planten en eerste hulp met advies (Nederlandse FAQ) voor bloemen, struiken, bomen en zelfs groenten • Weerbestendig: IPX5-bescherming (spatwaterdicht)

Plantensensor met Bluetooth inclusief batterij en Nederlandse handleiding.

Deze monitor geeft de lichtintensiteit, temperatuur, vochtigheid en bemestingsgraad op uw smartphone weer.

U verbindt eerst uw smart phone via Bluetooth d.m.v. de gratis App “Flower Care” (beschikbaar voor Android en iOS) met de 4 in 1 Bluetooth Planten Monitor. De sensor volgt nu constant de bemestingsgraad, temperatuur, vochtgehalte en zonlicht van uw plant.

De plantendatabase beschikt over meer dan 5.000 planten. Inclusief adviesfunctie en wekelijkse/maandelijkse statistieken. De App is beschikbaar in het Nederlands.

Alternatief:

Als alternatief voor deze planten monitor kunt u ook de Draadloze grondvocht meter overwegen.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 2 × 8 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…