Digitale Grondthermometer

 21,60 incl. btw

Digitale Grondthermometer

 21,60 incl. btw

Deze digitale grondthermometer is een prima gereedschap voor elke (hobby) tuinder. Ideaal voor het meten van de temperatuur van de bodem en van zaai- en stekgrond in een (verwarmde) kas. Deze digitale grondthermometer heeft een flexibele kabel. Met de lange flexibele kabel kunt u eenvoudig de grondtemperatuur meten van zaailingen en stekplanten. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen en aanpassingen verrichten om het optimale klimaat te creëren voor de groei van de planten. Deze digitale grondthermometer wordt geleverd met een roestvrijstalen pen.

Digitale Grondthermometer:

Deze digitale grondthermometer is een prima gereedschap voor elke (hobby) tuinder. Ideaal voor het meten van de temperatuur van de bodem en van zaai-en stekgrond in een (verwarmde) kas. Deze digitale grondthermometer heeft een flexibele kabel. Met de lange flexibele kabel kunt u eenvoudig de grondtemperatuur meten waar zaailingen en stekplanten staan. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen en aanpassingen verrichten om het optimale klimaat te creëren voor de groei van de planten. Deze digitale grondthermometer wordt geleverd met een roestvrijstalen pen.

Bereik:

Het temperatuurbereik is maar liefst van 0 graden Celsius tot 300 graden Celsius. Ofwel 32 graden Fahrenheit tot 572 graden Fahrenheit. Deze digitale grondthermometer heeft een geringe afwijking van slechts maximaal 1 graad op 100 graden Celsius. En maximaal 1,5 graad bij het bereik van 101- 300 graden Celsius. Het apparaat heeft een ingebouwde timer. De ingebouwde timer heeft een bereik van 99 minuten en 59 seconden. Uiteraard is deze thermometer voorzien van een thermometer-/timeralarm. Ook is er voorzien in een hoog-laag temperatuur alarm. Het bereik is in te stellen in graden Fahrenheit en graden Celsius. Het apparaat is uiteraard aan en uit te zetten. De voeding gaat met 2 stuks 1,5 Volt AAA batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen.

Gebruiksaanwijzing:

Stop eenvoudig de Roestvrijstalen pen in de bodem en sluit de flexibele kabel aan op het apparaat. Vervolgens kunt u de temperatuur aflezen op het digitale display. U kunt eenvoudig een maximum temperatuur instellen . Zodra deze is bereikt, zal er een alarm afgaan.

Tip:

De digitale thermometer is ook prima te gebruiken bij het bereiden van allerlei gerechten in de keuken. Je meet eenvoudig de kerntemperatuur van het vlees in de oven. Ook bij het bereiden van brood is de kerntemperatuur eenvoudig te bepalen. Steek hierbij de thermometer in de kern van het product en sluit de flexibele kabel aan op het apparaat. Omdat de deur van de oven  gewoon dicht kan, is de kerntemperatuur prima af te lezen.

Alternatief:

U kunt ook kiezen voor de uitgebreidere 4 in 1 Grondmeter.

 

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 112 × 8 × 1 cm
Hoeveelheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitale Grondthermometer” te beoordelen
Andere suggesties…