Rainblock set van 2

 579,00 incl. btw

Rainblock set van 2

 579,00 incl. btw

Rainblock is DE oplossing voor een water bestendige tuin of omgeving. Het systeem zorgt voor een duurzame balans door regenwater op te vangen en tijdelijk vast te houden om het later alsnog te kunnen gebruiken.

Artikelnummer: 03.18.320 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Rainblock

Rainblock wordt per set van 2 stuks aangeboden incl. aansluitmaterialen voor de regenpijp en de onderlinge waterverbindingen.

Met de Rainblock bespaart u water

De oplossing voor een waterbestendige tuin of omgeving. Het systeem zorgt voor een duurzame balans door regenwater op te vangen en tijdelijk vast te houden om het later alsnog te kunnen gebruiken. Met de Rainblock kunt u ook het regenwater laten infiltreren in de bodem. Deze oplossing maakt het gebruik van regenwater zichtbaar en is daardoor aantrekkelijk, leuk en toegankelijk voor iedereen. Rainblock is goed voor ons milieu en ons welzijn. Kijk hier voor de folder

Functioneel en modulair,

Rainblock is een element met een inhoud van 165 liter. Het element heeft een afmeting van 90/90/25 cm. (LxHxB) De elementen zijn robuust, handzaam en in antraciet grijs verkrijgbaar. Wilt u een andere kleur? Stuur dan uw aanvraag naar info@DeDuurzameTuin.nl .Door de elementen als een soort Legoblokken te stapelen en onderling te koppelen is iedere gewenste capaciteit mogelijk. Hierdoor zijn ze ook te gebruiken als muur of als wand in carport of tuinhuisje. Door deze modulaire opbouw past deze oplossing goed in gebieden met weinig ruimte, ze zijn trendy en zeer gebruiksvriendelijk.

Simpel en eenvoudig,

Rainblock is overal eenvoudig te plaatsen, door de elementen één voor één te plaatsen en te monteren met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Zorg ervoor dat u de elementen niet te strak vastschroeft. Met een simpele, maar doeltreffende, aansluiting wordt het regenwater in de holle elementen opgevangen en via de onderlinge verbindingen verdeeld over de elementen. Hierdoor is iedere gewenste capaciteit mogelijk. Met het geïntegreerde kraantje kan het opgevangen water in het element direct worden gebruikt. Ook is een rechtstreekse aansluiting op voorzieningen in de woning en een infiltratiekrat mogelijk. Kijk hier voor de instructiebrochure

Nuttig en duurzaam,

Regenwater is gratis, schoon en zacht. Je kunt het prima gebruiken voor allerlei gebruiksdoelen in en rond de woning en gebouwen. Denk hierbij aan het sproeien van de tuin, het wassen van de ramen en de auto, het wassen van kleding en het spoelen van het toilet. Je kunt ruim 60% van het leidingwater besparen. Rainblock stimuleert het opvangen en gebruiken van regenwater. Het is daarmee het antwoord op wateroverlast, droogte en hittestress en het bereiken van een circulaire maatschappij.

Voordelen van Rainblock:

  • Het gebruik van gratis, schoon en zacht regenwater direct binnen handbereik.
  • Door de Rainblock elementen te koppelen, is iedere gewenste capaciteit mogelijk.
  • Wateropvang en nuttige toepassingen, zoals in een schutting, tegen een muur en als erfafscheiding.
  • Eenvoudig en overal te plaatsen en aan te sluiten op een regenpijp.
  • Rainblock is duurzaam geproduceerd en heeft een Duurzaam A-Label van NL Greenlabel.

Het klimaat verandert,

Steeds vaker wisselen langdurig droge periodes met hoge temperaturen af met kortstondige heftige regenbuien. In steden, waar meer en meer verharding wordt aangelegd, neemt de hinder van wateroverlast en droogte hierdoor toe. De onbalans tussen droogte en neerslag heeft negatieve gevolgen voor het milieu, de economie en onze maatschappij. Ook is er steeds meer behoefte aan schoon water van goede kwaliteit en in de juiste hoeveelheid voor allerlei gebruiksdoeleinden.

Let op!!

De Rainblocks worden alleen in Nederland en België verstuurd. Mocht u het naar een ander land willen versturen, dan komen daar extra verzendkosten bij.

Extra informatie

Gewicht 35 kg
Afmetingen 90 × 90 × 50 cm
Andere suggesties…