Bokashi vijverballen 90 stuks

 326,00 incl. btw

Bokashi vijverballen 90 stuks

 326,00 incl. btw

De Bokashi vijverballen gaan actief aan de slag met de bodem van uw vijver. De vijver wordt gezond, het water helder en de biodiversiteit neemt toe.

Vaak samen besteld!

EC meter vloeistoffen

EC meter vloeistoffen voor professionele controle van de waterkwaliteit. Deze EC meter vloeistoffen  meet de elektrische conductiviteit van vloeistoffen. De EC meter wordt gebruikt om de EC van vloeibare meststoffen te meten of de EC van allerlei water.

Artikelnummer: 01.20.217 Categorieën: , , , , , Tags: , , , , ,

Bokashi vijverballen (90 stuks)

Met deze Bokashi vijverballen, 90 stuks, kunt u het organische gehalte in het bezinksel of bodemsediment verlagen. Nadat u de Bokashi-vijverballen in de vijver, sloot of open water gegooid hebt, zinken ze naar de bodem, waar ze langzaam oplossen. De vijverballen werken in op verschillende onderdelen van uw vijver, maar hoofdzakelijk op de bodem. Zo zien we een reductie van het bodemsediment optreden. Door dit proces verbetert de waterkwaliteit aanzienlijk. Bovendien ontwikkelt zich een goede microbiële flora in de vijver en dat bevordert de vitaliteit en gezondheid van de vissen enorm. Ook waterplanten zullen weer floreren. Vissen en kikkers gedijden uitstekend in vijvers die behandeld zijn met de EM Bokashi vijverballen, dus de biodiversiteit van uw vijver zal flink toenemen!

Aanbevolen gebruik

Gebruik de vijverballen als de temperatuur van het water boven de 10° C is.  U hebt één EMIKO Bokashi Bal per 2 m² wateroppervlak nodig, maar kunt de hoeveelheid halveren in zeer ondiepe wateren of in ondiepe delen van het water (minder dan 50 cm diepte). Eén of twee maal per jaar is voldoende. Is uw vijver erg dicht geslibd?  Gebruik de vijverballen dan een tijdje iedere maand.

Samenstelling

Uitgangsmaterialen: graanschillen, graanzemelen, zand, suikerrietmelasse, micro-organismen (melkzuurbacteriën, gisten, fotosynthetische bacteriën), water. Het is een natuurlijk product, en op de EMIKO Bokashi Ballen kan een witte coating verschijnen. Dat heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. Bewaart u de vijverballen droog, koel, donker en vorstvrij. Buiten bereik van kinderen bewaren!

Microferm

De vijverballen werken het best indien er enige stroming aanwezig is, zodat losgewerkt onverteerd slib afgevoerd kan worden. Bokashi vijverballen richten zich vooral op verbetering van de bodemkwaliteit, en daarmee op de biologische kwaliteit van het vijverwater. Om het vijverwater zelf stevig aan te pakken en weer helder te maken, is Microferm nodig. En als u het beste van het beste wilt, dan gebruikt u naast de vijverballen en Microferm ook EM Vijver.

 

 

Extra informatie

Gewicht 22 kg
Leverancier

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bokashi vijverballen 90 stuks” te beoordelen