EM X Gold Frisdrank

60.50557.80 incl. btw

Aanbieding

EM X Gold Frisdrank

60.50557.80 incl. btw

EM X Gold stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De kracht van EM X Gold voor de gezondheid van u en uw gezin.

 

Wissen

Beschrijving

EM X Gold Frisdrank

EM X Gold frisdrank is een unieke natuurlijke frisdrank op basis van XCEM (eXtracted from Culture Effective Microorganisms), een extract van gisten en melasse gefermenteerd in een mengsel van water, koraal, kalk en nigari. Het fermenteren gebeurt met positieve micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten die voortkomen uit de EM-technologie.

Waarom EM X Gold Frisdrank?

Deze frisdrank met EM X ondersteunt het evenwicht van vrije radicalen en antioxidanten in ons lichaam. Deze drank stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, en herstelt het natuurlijk evenwicht. De kracht van Effectieve Micro-organismen voor de gezondheid van u en uw gezin.

Wat is EM X Gold Frisdrank?

EM X Gold frisdrank is gemaakt van gistextracten en melasse gefermenteerd in een mengsel van water, koraalkalk en nigari. Het fermenteren gebeurt met mensvriendelijke micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten die voorkomen in de Effectieve micro-organismen.

Het hoofdingrediënt van EM X Gold is XCEM. Dit zijn stofwisselingsproducten van effectieve micro-organismen. In de huidige samenleving zijn er tal van externe factoren die het natuurlijke evenwicht in het lichaam verstoren. XCEM helpt het evenwicht te herstellen en dit op een volledig natuurlijke manier.

Puur of verdund

Drink EM-X Gold puur, of verdund in koffie, thee of water. Neem maximaal 30 ml per dag als u gezond bent. Warm serveren bevordert de opname-efficiëntie, maar u moet het niet gebruiken in hete vloeistoffen.
Als u een gezonde voor- of najaarskuur wilt doen, of ter ondersteuning in een genezingsproces, dan moet u het product minstens 6 weken tot 3 maanden gebruiken. Zo profiteert uw lichaam optimaal!

Dosering

“Wat is de dosering van EM-X Gold?” is een vraag die wij vaak krijgen. Hieronder vindt u dan ook de geadviseerde richtlijnen, maar let op, dit product is geen geneesmiddel!

  • Dosering preventie, geen kwalen: 10-15 ml per dag (ook wel onderhoudsdosering genoemd).
  • Kleine kwalen: 30-45 ml/dag, bij allergieën zoals hooikoorts.
  • Ziekte/aandoening: 45-60 ml/dag, bij auto-immuunziektes of reuma.
  • Ernstige ziektes: 60-90 ml/dag, bij kwaadaardige ziektes zoals kanker.
  • Soms adviseren deskundigen meer dan 90ml/dag bij levensbedreigende aandoeningen.

De werking van EM-X Gold verbetert als u het in een warme vloeistof (zoals koffie en thee) inneemt, schrijft prof. Higa. Dr Tanaka zegt dat de warmte de EM-X Gold oplaadt.

Let op!!! EMX Gold frisdrank is absoluut geen geneesmiddel.

Bewaren

Na het openen bewaart u EM-X Gold in de koelkast. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Bezinksels of zwevende deeltjes, die zich eventueel voordoen, hebben geen nadelige effecten op de kwaliteit. Na opening de inhoud binnen 30 dagen consumeren.

Voedingswaarde per 100 ml.

Energie 0 kJ

Vetten, <0,01 gram, waarvan verzadigd <0,01 gram

Koolhydraten, <1,0 gram, waarvan suikers <0,5 gram

Eiwitten <0,5 gram

Zout 0,05 gram

Magnesium 28,13 mg., 7,5% Nutrient referentiewaarde.

Ingrediënten:

Frisdrank met gefermenteerde extracten. Ingrediënten water, gistextract, melasse, nigari. Nigari is natuurlijk gewonnen zeezout.

EM X Gold is prima te gebruiken met EM X ZeeZout Gold

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 20 cm
Artikelnummer

Inhoud

Verpakking

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EM X Gold Frisdrank” te beoordelen
Andere suggesties…